zdravičko pani. Mam problem s rychlostou netu po pripojeni na router rapidne mi klesla...a tiez by mi mohol niekto polopate vysvetlit, zabezpecenie routra...owislink wt 2000t
Najskor by si mohol polopate vysvetlit o co ide, ako sa to prejavuje, kedy to zacalo robit, ake su priznaky a vsetko okolo toho a vsetko co s tym suvisi, teda aj tvoja zostava PC, prehliadac atd...
zacalo to robit, ked som sa pripojil na notebook (HP compaq 6735) cez spominany router mam xp pro sp 3 pouzival som operu 9.1 ale dnes rano som presiel na IE 7...ale skor ako to spomalenie ( mam pocit ze siet vecer asi nestiha, aj ked sa mi to v antiku este nestalo), mi ide o to zabezpecenie...tak teda?
Tak jednak aj samotna wifina nieje kabel, takze s tym musis tiez ratat, tak isto kryptovana wifina.Potom ak mas spusteny torrent alebo DC klient, tak ti to bude tiez spomalovat, pokial nemas na routri QoS nastavene inak.
no je pravda, ze ked zapnem apex dc, tak ani ten netaha nic moc, ale malo by to mat aj tak do 54Mb/s, ked som nemal net cez router, tak som mal cez speedmeter.sk bezne 10 mega a v noci aj 22 a teraz rano som mal 8 a teraz 2Mb/s. a ako ho mam tak co najjednoduchsie zabezpecit?
ludia prosim o radu nevyznam sa do toho vobec ... tak tu na mna nevybehujte ze som sprosty ale pocul som ze ked mam wifi router tak hocikto moze odomna tahat net neda sa to nejako zabezpecit aby nemal k tomu pristup ?