wifi router
wifi router
zdravim, zaujimalo by ma, ci sa da s routerom pripjit aj na ine wifi. Ak hej, aku funkciu alebo aky standard musi ten router obsahovat. Myslim, ze mam celkom schopny router, ale neviem to zistit. Je to ASUS WL-566gm
No napriklad sused podo mnou ma wifi v byte, na notebooku ho vidim, keby viem kluc, tak sa aj pripojim, ale na PC, na ktorom mam pripojeny ten router, tak tam ho ani neviem najst a nie to este pripojit sa nanho. Nehovorim, ze by som sa chcel na neho pripojit, ale kamarat chce pozicat ten router odo mna, lebo on sa pripaja na wifi s notasom, ale len v jeho izbe, inde signal nechyti, tak chce pouzit moj roter, ci mu to bude fungovat po celom byte, ale nechcem tam ist predtym, ako nebudem vediet, co treba robit.
no ved to viem, nie, ved nema, ale aj keby ma, ja potrebujem ten router pripojit na to wifi a nie ten PC, asi sa stale nerozumieme. Ako na ten router sa pripojim kludne aj s notebookom a tak ho mozem nastavovat. Ale na tie wifi, ktore mi najde, zase pripojim len ten notebook a nie router. Podla mna sa to ani tak neda, ale tak chcel som sa ujistit.