Wifi USB adapter
-
->slavo<-
Addict
Wifi USB adapter
Ahojte potrebujem poradit WIfi kluč alebo wifi router .
Jeden wifi kluč som si už kupil a niesom snim spokojny . idem ho vymenit za wifi router . už len potrebujem vediet či som vybral dobre . a či nemam ist radšej do niečoho ineho .
načo mi je vlastne wifi ? mam doma pc na ktorom mam net a chcem ho zdielat prostrednictvom tohto wifikluča alebo wifi routra .
bude sa to puživat zatial iba na PDA, a PSPčko neskor možno nootebok. .
dolezity je tu signal a mal byt silny a hlavne acces point aby to malo .)
takže vas prosim o radu
Jeden wifi kluč som si už kupil a niesom snim spokojny . idem ho vymenit za wifi router . už len potrebujem vediet či som vybral dobre . a či nemam ist radšej do niečoho ineho .
načo mi je vlastne wifi ? mam doma pc na ktorom mam net a chcem ho zdielat prostrednictvom tohto wifikluča alebo wifi routra .
bude sa to puživat zatial iba na PDA, a PSPčko neskor možno nootebok. .
dolezity je tu signal a mal byt silny a hlavne acces point aby to malo .)
takže vas prosim o radu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie radsej nico taketo ? http://sietove-prvky.alza.sk/bezdratovy ... d68024.htm
-
->slavo<-
Addict
Ja potrebujem spristupnit internet na PDA a PSP .
nato potrebujem ten wifi kluč .
kupil som toto
SMC USB Wireless Adaptér 54Mbps WUSB G
mam touž nainštalovane .
no neviem to spojazdnit . ja potrebujem internet vysielat a na pda primat ,ale neviem ako ,
nato potrebujem ten wifi kluč .
kupil som toto
SMC USB Wireless Adaptér 54Mbps WUSB G
Kód: Vybrať všetko
http://www.kupsito.sk/?lng=svk&MODULE=1&iDC=147&iDCx=1046&iDCz=47141&detail=47141no neviem to spojazdnit . ja potrebujem internet vysielat a na pda primat ,ale neviem ako ,
-
Shark NX
Addict
V tom pripade mas dve moznosti ... Bud budes Internet zdielat
Alebo si kupis Router ... nakonfigurujes ho a ides bez problemu
Ale s tym zdielanim tu bude problem ... Kedze to mozes spravit jedine ako Ad-Hoc Mod ... a na to pripojis len jedno Zariadenie ... alebo Emulovany Infrastructure Mod a to uz funguje ako AP
//btw kto ti povedal ze na zdielanie Internetu cez WiFi potrebujes WiFi kluc??
Na to potrebujes bud AP alebo Router z NAT
Alebo si kupis Router ... nakonfigurujes ho a ides bez problemu
Ale s tym zdielanim tu bude problem ... Kedze to mozes spravit jedine ako Ad-Hoc Mod ... a na to pripojis len jedno Zariadenie ... alebo Emulovany Infrastructure Mod a to uz funguje ako AP
//btw kto ti povedal ze na zdielanie Internetu cez WiFi potrebujes WiFi kluc??
Na to potrebujes bud AP alebo Router z NAT
Urcite by nemal byt problem aj s USB wifi adapterom spristupnit net, hoci aj pre viac zariadeni. Povedat, ze to pojde len s 1 zariadenim, je kravina.
Avsak tu si sa trosku unahlil, urcite na tieto veci je lepsi router, ako USB wifi adapter. Uz len ked spomenieme nutnost mat zapnuty pc...
PS: Naco zalozis temu, a o par hodin si kupis aj tak to, co chces. To si potom rovno zaloz temu "kupil som si tento wifi adapter - spravil som dobre?".... a aj tak, akakolvek diskusia ohladom toho je uz zbytocna, ak si to uz kupil...
Avsak tu si sa trosku unahlil, urcite na tieto veci je lepsi router, ako USB wifi adapter. Uz len ked spomenieme nutnost mat zapnuty pc...
PS: Naco zalozis temu, a o par hodin si kupis aj tak to, co chces. To si potom rovno zaloz temu "kupil som si tento wifi adapter - spravil som dobre?".... a aj tak, akakolvek diskusia ohladom toho je uz zbytocna, ak si to uz kupil...
-
Shark NX
Addict
STomko ak WiFi adapter nepodporuje Emulaciu Infrastructure modu tak moze ist fukat Praskove Maggi.
Tam sa ti na Ad-Hoc channel napoji len jeden a dovi ... ak podporuje Emulaciu Infrastructure tak sa to da ale musi mat PC stale zapnute.
Slavo Infrastructure.
Bude sa ti to 10×tazsie nastavovat ... a k tomu musis mat stale zapnute PC na ktorom je WiFi adapter
Router by si kupil ... raz nastavil a stale fungoval.
Tam sa ti na Ad-Hoc channel napoji len jeden a dovi ... ak podporuje Emulaciu Infrastructure tak sa to da ale musi mat PC stale zapnute.
Slavo Infrastructure.
Bude sa ti to 10×tazsie nastavovat ... a k tomu musis mat stale zapnute PC na ktorom je WiFi adapter
Router by si kupil ... raz nastavil a stale fungoval.
-
->slavo<-
Addict
Takže rozbehal som to
PDA ide
PSP zatial nie a teraz sa rozhodujem či fakt nekupit ten WIfi router . potrebujem ten acces point lebo bez toho internet na tom PSP nespojazdim.
takže potrebujem ešte helpnut s vyberom wifi routra .
tento sa mi celkom pači
ASUS WL-520gC BroadRange WiFi Gateway/Switch/AP
myslite že je dobry nato kolko stoji ?
ked tak mi pozrite niečo lepsie v podobnej cene na tej stranke dik .
tento krat si neham poradit a zajtra to idem vymenit . za niekotry WIfi router . ale ešte neisom rozhodnuty ktory tak pls pomožte .
velke dikk
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 22:45 )
haloooo

takže potrebujem ešte helpnut s vyberom wifi routra .
tento sa mi celkom pači
ASUS WL-520gC BroadRange WiFi Gateway/Switch/AP
Kód: Vybrať všetko
http://xtron.ekatalog.biz/zbozi/asus-wl-520gc-broadrange-wifi-gateway-switch-ap/detail.aspx?p=z:102898myslite že je dobry nato kolko stoji ?
ked tak mi pozrite niečo lepsie v podobnej cene na tej stranke dik .
tento krat si neham poradit a zajtra to idem vymenit . za niekotry WIfi router . ale ešte neisom rozhodnuty ktory tak pls pomožte .
velke dikk
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 22:45 )
haloooo