mate daco?
Wifi v Ba
-
midnight_man
Guru
Re: Wifi v Ba
pozic si notebook s wifi stan si k oknu a kukni si co chytis...a podla toho sa zariadhitman napísal:Viete mi niekto doporucit nejakeho providera ktory v Ba poskytuje wifi...som blizko Karlovej vsi a mam vyhlad na Petrzalku....
mate daco?
Predpokladam, ze sa jedna o rodinny dom a inu moznost ako WiFi alebo ADSL nemas.
Celko dobre vychodisko je stranka:
ktoru si mozes navyse skonfrontovat so skenom eteru, ako Ti radi predchadzajuci prispevok.
Celko dobre vychodisko je stranka:
Kód: Vybrať všetko
http://www.internetprovsechny.cz/wifi-sk.phpnj, pride zima a skoncil som. Ja tie windows pouzivam tiez nielen virtualne
Musia mat ludia na mna uzasny pohlad ako stojim v kuchyni pri okne s notasom. Esteze na Mileticke je free hotspot T-com. No ked sadnem k stolu - connection out
Co sa pripojenia tyka balancujem medzi low a very low..vynimocne medium. Takze u mna hrozi bud antenka-zosilovac /lenze este neviem aky/, alebo tazke $ a datova karta
Co sa pripojenia tyka balancujem medzi low a very low..vynimocne medium. Takze u mna hrozi bud antenka-zosilovac /lenze este neviem aky/, alebo tazke $ a datova karta
toto mi pripomenulo ako som sa snazil o net ja
je to OT, ale aspon taka mala prihoda:
ked sa velmi vystrcim z okna, tak vidim antenu. neviem kto ju tam dal a nac je tam, ale len tak za zastavkou je vysoky uzky stlp a tam antena (vysielac). z domu ju vidim len zboku, takze signal by bol velmi slaby. aj tak som to chcel skusit. zobral som od kamosa na kolene zbuchanu antenu a zacal som spekulovat ako to chytim. absolutne ziadny signal. tak som pouzil lepiacu pasku a mop (!) a sklbil to dokopy. prilepil som antenu na mop a zacal s tym chytat signal. ludia dost zvlastne pozerali, ked som trcal z okna s mopom (na ktorom bolo prilepene take divotvorne cudo) a maval s nim. vtedy som mal signal. sice velmi slaby, ale bol. no ale nestalo to za to. neviem ako by som to vyriesil... no ale tie pohlady stali za to
ked sa velmi vystrcim z okna, tak vidim antenu. neviem kto ju tam dal a nac je tam, ale len tak za zastavkou je vysoky uzky stlp a tam antena (vysielac). z domu ju vidim len zboku, takze signal by bol velmi slaby. aj tak som to chcel skusit. zobral som od kamosa na kolene zbuchanu antenu a zacal som spekulovat ako to chytim. absolutne ziadny signal. tak som pouzil lepiacu pasku a mop (!) a sklbil to dokopy. prilepil som antenu na mop a zacal s tym chytat signal. ludia dost zvlastne pozerali, ked som trcal z okna s mopom (na ktorom bolo prilepene take divotvorne cudo) a maval s nim. vtedy som mal signal. sice velmi slaby, ale bol. no ale nestalo to za to. neviem ako by som to vyriesil... no ale tie pohlady stali za to