Win 7 blbne pc
Win 7 blbne pc
Zdarec, mám dosť zvláštny problém. z ničoho nič mi včera začalo robiť nasledovne veci - občas mi nejde prepnúť medzi kartami na google chrome, občas mi nejde vôbec pravé tlačítko myši, naopak občas z ničoho nič rozroluje ponuku akoby som pravé tlačítko myši stlačil, občas po nabehnuti na štart lištu (mám nastavene automatické skovávanie) sa mi nezobrazí a po zobrazení pomocou klávesnice mi nejde na nič v lište kliknúť...niekoľko krát som pc reštartoval aj natvrdo aj normálne no problém zotrváva čo to môže sakra byť?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Win 7 blbne pc
Skús preinštalovať Chrome. Minule som bol u známeho a tiež mu nešlo prepnúť medzi kartami dokonca sa Chrome ani nedal zavrieť.
Re: Win 7 blbne pc
ale ďaľšie dva problemy nesúvisia vôbec s chromom takže to chromom nebude...myšku som tiež vymenil za druhu s ktorou na ntb pracujem normálne a problémi zotrvávaju...príde mi to akoby buď niekto bol v mojom pc alebo podľa toho pravého tlačitka akoby bral niektore reakcie oneskorene tak 5minut po tom čo kliknem som stoho uplne na nervy už 
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2015, 11:00)
pri hlbkovej kontrole pc cez eset sa kontrola už druhýkrat zasekla na - C:/ProgramData/Microsoft/Crypto/RSA/MachineKeys
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2015, 11:00)
pri hlbkovej kontrole pc cez eset sa kontrola už druhýkrat zasekla na - C:/ProgramData/Microsoft/Crypto/RSA/MachineKeys