Win 7 Ultimate certifikat++
Win 7 Ultimate certifikat++
caute chlapi mozno to zadasvam na zle miesto ked hej tak sa ospravedlnujem mam pc a MB ASUS P5E a chcel by som bios v ktorom je vlozeny certifikat na Win 7 Ultimate 32bit a 64bit nejaky sleece 2.1 ci ako sa to vola ,vedel by mi niekto s tym pomoct ?presny navod atd ,este som taketo nieco nikdy nerobil Dakujem vam velmi pekne
Re: Win 7 Ultimate certifikat++
Napíš to zrozumitelne. Máš 2 PC? Jeden stolový a jeden NB?
Certifikát v BIOSe? To je čo?
Certifikát v BIOSe? To je čo?
mam stolove pc a je tam asus P5e maticna doska a do nej by som to rad nahodil 
to je nejaky podpis certifikat + aktivacne cislo...take mas v pc ked ho kupis origo aj s Win
,to je legalizacia na 100perc....nemas asi tip kto by mi s tymto mohol pomoct....mam win 7 ultimate 64bit a ani bios neviem updatovat lebo mi nic nespusti win.....
to je nejaky podpis certifikat + aktivacne cislo...take mas v pc ked ho kupis origo aj s Win
Ozaj sa tomu nedá rozumieť. Napíš to tak, ako to je.
Tipujem, že si si zakúpil NB s nainštalovaným W7 - áno, či nie?
Vyzerá to, že chceš tem W7 nainštalovať na stolový PC - áno či nie?
Nenapísal si ani typ NB, a W7 je 32 alebo 64?
Update BIOS sa nerobí cez Win.
Licencia W7 je viazaná na ten NB a nedá sa preniesť na iný PC.
Tipujem, že si si zakúpil NB s nainštalovaným W7 - áno, či nie?
Vyzerá to, že chceš tem W7 nainštalovať na stolový PC - áno či nie?
Nenapísal si ani typ NB, a W7 je 32 alebo 64?
Update BIOS sa nerobí cez Win.
Licencia W7 je viazaná na ten NB a nedá sa preniesť na iný PC.
asi 2 roky dozadu som si poskladal stolove pc ktore ma zakladovu dosku asus p5e bez operacneho systemu,teraz tam mam win 7 ultimate 64bit kvoli ramke aktivovanu cez nejaky loader... ,a chcel by som updatovat bios aj s tym cislom alebo certifikatom lebo tam mam teraz najstarsi 303 ku ,a preto som si pisal co to uz niekto robil alebo ci by mi nemohol dat presny navod popripade poslat upraveny file....dakujem
Ako Ti mám povedať, že upgrade BIOS MB nemá nič spoločného s OS? Proste si stiahni najnovší BIOS z www výrobcu danej MB a postupuj podľa ich pokynov. Zbytečne kladeš otázky, ktoré nemajú nič spoločného s touto činnosťou.
1.problem stiahol som software od vyrobcu a mejde spustit
2.problem upravuju sa biosy a tym padom zlegalizujes aj Win..
a to nb cislo neviem kde by som mal hladat...
ale vidim ze aj tu su len nervaci alebo taki ktory vedia len vysmiat cloveka ale vedomosti chybaju...cakal som iny pristup..a nezabudajte to co neviete ,este existovat moze...
2.problem upravuju sa biosy a tym padom zlegalizujes aj Win..
a to nb cislo neviem kde by som mal hladat...
ale vidim ze aj tu su len nervaci alebo taki ktory vedia len vysmiat cloveka ale vedomosti chybaju...cakal som iny pristup..a nezabudajte to co neviete ,este existovat moze...
-
vikko78
Medium Professional
napíš výrobcovi, nech ti pošle Certifikát poštou domov...Totiž certifikát udáva Microsoft výrobcom základných dosiek (a nielen základných dosiek, ale aj napr. grafickým kartam), kedy sa zaručuje plnou kompatibilotou s týmto OS. U teba konkrétne Win7. (pred X rokmi, to bol certifikát na Win XP).
Bios s tým nemá nič spoločné a už vôbec nie s aktiváciou Winu. Nová verzia biosu, teda tzv. flashovanie biosu slúži na rozšírenie kompatibility na nový hdw, hlavne cpu....napr. socket AM3 na prvých doskách nemali podporu Thubanov (6jadier),lebo neboli, ale ked prišli na trh, tak vydali nový bios pre staršie dosky aby ich podporovali..(teda ak to doska zvládne)......viac laicky som to nevedel vysvetliť.
ps: pri aktivácii Win 7, nemusíš do biosu vôbec chodiť...
Bios s tým nemá nič spoločné a už vôbec nie s aktiváciou Winu. Nová verzia biosu, teda tzv. flashovanie biosu slúži na rozšírenie kompatibility na nový hdw, hlavne cpu....napr. socket AM3 na prvých doskách nemali podporu Thubanov (6jadier),lebo neboli, ale ked prišli na trh, tak vydali nový bios pre staršie dosky aby ich podporovali..(teda ak to doska zvládne)......viac laicky som to nevedel vysvetliť.
ps: pri aktivácii Win 7, nemusíš do biosu vôbec chodiť...
diky za odpoved chcem updatovat ale programy ktore mi poskytuje byrobca nefunguju ani spustit sa nedaju a s tym biosom som myslel ten sleece 2.1 co ma win7 pocul si uz o tom?a keby toto nebolo mozne ako inak by si mi odporucil aktivovat win 7 okrem tychto vselijakych crackov s trojanmi atd...loaderov..dik
Je mi ľahostajné, že stále melieš piate cez deviate a nepočúvaš. Ako odpoveď na moju odbornú pomoc som dostal K-, takže nápodobne. Rob si čo chceš. 
nic v zlom jarda ale akonahle si mi odpovedal prispevkom tak mi doslo ss ze vasa karma bola znizena tak som len odpovedal....inak ani neviem naco to je dobre...a myslel som si ze ja budem ten zly,ale ked to nebolo od teba tak prepac a dam to do poriadku!ale stale mi pisete trosku od temy este nikto take nerobil z Vas?jaj a ked sa pozries za kazdu odpoved som podakoval!s pozdravom Gregor
-
vikko78
Medium Professional
čo sa týka aktivácie. ak máš kúpený Win7 a teda origo číslo, tak aktivuj a keď nemáš, tak bohužial ti ostáva len loader, alebo crack...tam potom môžeš updatovať, ale treba si dávať pozor na dané aktualizácie, kvôli overeniu pravosti (dúfam, že som neporušil pravidlo o warezkach).
čo sa týka programov od výrobcu mb, tak problem bude asi niekde inde. poprípade ich skus pustiť v kompatibilite s win xp sp.3
a čo sa týka toho sleece2.1 či ako to bolo, tak to mi nič nehovorí..
čo sa týka programov od výrobcu mb, tak problem bude asi niekde inde. poprípade ich skus pustiť v kompatibilite s win xp sp.3
a čo sa týka toho sleece2.1 či ako to bolo, tak to mi nič nehovorí..
jeden chlapik to robil predo mnou ale tak rychlo ze som si z toho nic nezapamatal akurat to ze vistal ma verziu 2.0 a win7 2.1 to je vlastne certifikat,podpis,a cislo presne dane k vyrobku podla cisla...lebo napr ked si kupim notebook uz s win tak to uz mas v pc cize nemusis nikdy tukat aktivacne cislo len kliknes na aktivaciu a je to
pravdaze myslim cisty kupeny win...skoda dufal som ze ste uz niekto robili taketo nieco...
-
vikko78
Medium Professional
toto myslíš?
hej hej si macher,klobuk dolu lenze podla mna je toto nieco ako loader cize len docasne ti to nahra akoby do biosu len kym sa ti aktivuje win a potom ho uz nemas ,...asi vies co myslim ale ja by som ho chcel permanentne mat v pc,flashnut ho aj s bios verziou lebo taketo docasne veci oni vedia zistit cez validate update...asi vies co myslim.diky
-
vikko78
Medium Professional
mýliš sa...nenahrá sa ti do biosu...len ti aktivuje win a potom budeš mať stále aktivovaný windows, (čiže nie 30 dňovú verziu), ale nie originálne...je to stále len na spôsob loaderov a crackov. Originálny Windows si musíš kúpiť.
ps: Bios a Windows sú dve rozdielne veci
ps: Bios a Windows sú dve rozdielne veci
nehadam sa ale ja som to videl na vlastne oci ze to urobil chalan s notebookom lenovo a poto sme tam uz len nainstalovali win7 origo verziu pravdaze po pomalom formate hdd a nepytalo kluc nic ,aktivovalo sa to ,cize preto mi nic ine nezostava ako bios a ramka urcite nie kedze nedokaze drzat v sebe informaciu nastalo..a typek to uz aj viackrat preinstalovaval a hovoril ze nikdy nedaval aktivacni kluc...no neva diky moc chlapi ale aj to je mozne ze sa mylim ...
Nevieš, o čom píšeš. S BIOSom to nemá nič a má crack, čiže warez. 
hmm skoda...a diky chlapi ale keby mi to nahodou vyslo ze by som to vycaroval tak Vam to natocim...a dam vediet lebo si myslite ze som blb...
-
vikko78
Medium Professional
ahááááá....tak ten chalan v biose pravdepodobne len nastavoval bootovanie na cd (poprípade USB) a to, že už neaktivoal win a mal ho aktívny, tak si jednoducho stiahol aktivovanú verziu.......ale odkial, akú a ako....ti tu už nikto a ani ja neporadí..to už je warez a to sem nepatrí...