Win XP home edition install problem
Win XP home edition install problem
zdravicko zaskocil ma mrkvosoft akoze tazko . Stala sa mi takato " prijemna " vec .... Kamos mi doniesol trosku starsi notas kde bol XP home edition a chcel ho reinstalnut na ten isty. ... dal mi do ruk origo Wxp he do ruky tak som zacal instalaciu .. vybral disk naformatoval sa vsetko v poho vyhodilo mi okno to ked uz cakate 39 minut co sa vam instaluje win a zrazu bum .. okno ze nemoze kopirovat subor z I386 ci ako sa to vola na disk dake subory ... wtf ??? skusal som cely I386 subor cca 500 mb skopriovat na disk a napalit ... uspesne dam do Cdromky nech si to tam najde bum chyba neda sa kopirovat .. co s tym ??? dal som ignorovat chybu ale stale mi vyhadzovalo ze sa s toho neda ujst ... tak som ho vypol vybral CD XP he a dal tam normalne XP prof instalacne Cdcko ... dal som boot menu bootovat z CD a ono mi to pustilo win dalo hlasku ze "windows was restarted " a napisalo mi ze vlozte do mechaniky win XP he service pack 2 do cd rom aby ste mohli pokracovat
a teraz som trosku zufali bo kamos potrebuje do piatku notas lebo ide na vycvikovy kurz na SNB na cely tyzden a ja neviem ako tam vlastne dat bud ten XP he alebo Xp prof ... mozete mi dako poradit pls ??? dost surne diq