Windows 10
Re: Windows 10
Osobne som od neho kupil pre notebook Win 10 Pro. Ide bez problemov. Ci je to retail alebo OEM zatial napisat nemozem. Nemam ako teraz vyskusat. Pise tam, ale ze je to retail. Ma dost ohlasov takze ak by neboli uz by to tam bolo zaspamovane ze oje*** + je oznaceny teamom redditu ako Verified Seller.
To kto ti povedal ze Win 10 nema WMP ?
To kto ti povedal ze Win 10 nema WMP ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako citam mali by to byt Retail verzie, no uvidime. Skor ide hlavne o to, ze to moze byt oj*b s klucmi ktore by Microsoft casom zablokoval...
Vies ako som pisal ze sa daju aktivovat nelegane windowsy a ono ti to da novy legalny kluc...
Neviem no, ja som od prirody dost podozrievavy k takymto veciam...
//Edit:
Jo pardon za omyl, myslel som Windows Media Center a nie Player.
A to ze ma Verified seller mi je takmer jedno... Stale je to len Reddit.
Vies ako som pisal ze sa daju aktivovat nelegane windowsy a ono ti to da novy legalny kluc...
Neviem no, ja som od prirody dost podozrievavy k takymto veciam...
//Edit:
Jo pardon za omyl, myslel som Windows Media Center a nie Player.
A to ze ma Verified seller mi je takmer jedno... Stale je to len Reddit.
Chapem, ale za tu cenu mi to jedno. Win 7 tam mal za stare ceny cca. do 15€ nez prislo Win 10 takze aj keby blokovali casom je mi to jedno. Dam aktivator a bude to zase kde bolo ten notebook.
-
Michaelo
Hardcore addict
No WIN 10 uz neaktivujes, rovnako ako sa nedal aktivovat WIN 8. Jedina moznost je to "hack"tivovat co nie je to iste ako na WIN 7 aktivacia cez loader.
A mne by rozhodne chybalo tych 45€, no omnoho viac by mi vadilo to ze musim preinstalovat kompletne vsetko zasa...
Toto to u mna teda zabilo:
Som zvedavy jak to bude casom s tymi WIN 10 klucmi od nich a hlavne skade ich beru.
A mne by rozhodne chybalo tych 45€, no omnoho viac by mi vadilo to ze musim preinstalovat kompletne vsetko zasa...
Toto to u mna teda zabilo:
https://www.reddit.com/r/microsoftsoftw ... formation/PLEASE STOP USING THE WINDOWS 7 RECOVERY SITE FOR WINDOWS 7 KEYS. THEY DON'T WORK ON THAT SITE, PLEASE USE THE ISO ON SUBREDDIT OR THE ONE THE SELLER SENDS YOU
Som zvedavy jak to bude casom s tymi WIN 10 klucmi od nich a hlavne skade ich beru.
Otazne je, ale ake kluce tam funguju lebo ani moj retial z sw.cz tam nejde 
A neviem preco by som mal ten kluc pouzit cez metodu aby som stiahol instalacne ISO z ich stranky. Stiahnem normalne z netu nejake ISO a hotovo (napr. Microsoft.Windows.7.With.SP1.5in1.Czech.x64-W7). Uzivatel, ale ktory to nezvladne by teda nemal ani kupovat kluce na redite a mal by za 200USD kupit normalne krabicu a hotovo.
A neviem preco by som mal ten kluc pouzit cez metodu aby som stiahol instalacne ISO z ich stranky. Stiahnem normalne z netu nejake ISO a hotovo (napr. Microsoft.Windows.7.With.SP1.5in1.Czech.x64-W7). Uzivatel, ale ktory to nezvladne by teda nemal ani kupovat kluce na redite a mal by za 200USD kupit normalne krabicu a hotovo.
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja by som nestahoval nejake ISO zo stranky ale pouzil original priamo od microsoftu (kedze poskytovali WIN 7 isa na stiahnutie).
Kym ti to funguje tak fajn, ale keby ze ti to nahodou niekedy v buducnlsti blokne, tak rozhodne daj vediet
Kym ti to funguje tak fajn, ale keby ze ti to nahodou niekedy v buducnlsti blokne, tak rozhodne daj vediet
to bola odpoved pre mna? nie nebol som prihlaseny pod MS uctom ako na to?Hensym napísal:Mám overené, že to tak funguje. Mal si ho pred tým riadne aktivovaný a bol si prihlásený pod MS účtom?
Vie niekto ako na nudzovy rezim? Pri 8 cke mi to bolo jasne,v desiatke to neviem najst.
Cez F8 to vraj nejde, aj ked netusim preco to zrusili. Ale existuju sposoby:
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-25 ... ndows.html
http://www.7tutorials.com/4-ways-boot-s ... windows-10
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-25 ... ndows.html
http://www.7tutorials.com/4-ways-boot-s ... windows-10
Cafte no teraz som nainstaloval win10 z 8,1ky ale niektore veci mi tam blbnu to asi nebudem pisat, ide mi teraz o to ze chcem spravit cistu instalaciu win10 cize kde ho stiahnem alebo ked je v kompe tak kde, a ci to mozem dat na kluc ako bootovacie, a seriove cislo z 8,1ky tam asi nepojde cize ake tam dam a kde ho najdem :-p dik
este doplnim 8,1ku mam krabicovu
Dakujem GothaR funguje to...
-
Daniel9911
Professional
Ahojte dal som inovovať na Win 10 Pro a mam key ktorý tu už bol napísaní v tomto príspevku ktorý začínal : YTMG3 . A teraz by som chcel vedieť či bude po čase vygenerovaní aj jedineční key pre každého používateľa ? Lebo by som chcel spraviť čistú inštalačku a nemám key ktorým by som to aktivoval. Má to niekto už vyriešené ? Dakujem za odpoveĎ
http://www.axago.cz/cz/produkty/pci--pc ... U-23E.html
najde si automaticky ovladac na toto? este mi treba na wifinu ale to neriesim bo podla webu sa na nich uz pracuje
najde si automaticky ovladac na toto? este mi treba na wifinu ale to neriesim bo podla webu sa na nich uz pracuje
Ahojte,
Prosím Vás, ako vypnem prihlasovacie heslo? Už ma z toho asi je@ne...Ďakujem
Prosím Vás, ako vypnem prihlasovacie heslo? Už ma z toho asi je@ne...Ďakujem
media centre nie je ani v tej "vyssej" verzii?
pred rokmi to bol najlepsi soft na dvb-t ku tv karte
pred rokmi to bol najlepsi soft na dvb-t ku tv karte
Romeo2006: Ak si prihlaseny s Microsoft kontom tak co som pozeral sa neda, len zmenit na PIN. Ja som sa kvoli tomu odhlasil a spravil si lokalne konto.
ostal ešte niekto v insider programe ?
Som veru cez Microsoft kontoz3t napísal:Romeo2006: Ak si prihlaseny s Microsoft kontom tak co som pozeral sa neda, len zmenit na PIN. Ja som sa kvoli tomu odhlasil a spravil si lokalne konto.
s tym kontom ma to serie aj na win8... ak nechces heslo potrebujes lokalne konto. lenze ak pouzivas onedrive, ktore je vo win8 a vyssie uz zabudovane, tak musis byt do windowsov prihlaseny cez ms konto...