Windows 7 hry
Windows 7 hry
Cawte chcem sa opytat ci mi pojdu starsie hry z cias este visty aj na w7
Dakujem
Dakujem
-
E1vis
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Nesúhlasím, mám nový notebook a Win7 Ultimate. Nainštaloval som si FEAR a DOOM3 - bez zapnutej kompatibility nejdú vôbec a so zapnutou sa horko-ťažko rozbehnú, ale s nimi sa spustí aj nejaký RunDll čo zaberá 50 percent aktivity procesora. Neviem čo to je ale spomaľuje to komp kým to nevypnem cez procesy. S novinkami (niesú to doslova novinky, ale predsalen novšie hry) ako GTA4 alebo Mirrors Edge nemám problém.. Nevie mi niekto povedať čo to RunDll znamená ?
-
Geogomeogo
Light Professional
Skus nejake patche
a ako hojko povedal skoro vsetky hry idu na Windows 7. Ocovi ide Return To Castle Wolfenstein (2001) a mne ide Heroes of M&MIV (2002). Ked ti nepojdu tie patche tak si daj kompatibilitu na WinXP SP2 abo SP3 a myslim si ze taky DOOM3 by ti mal uz mal lepsi procak potiahut
ked mas zatazenych 50%. Pisni co mas za procak.
Tuna mas nieco o RunDll.exe- http://www.processlibrary.com/directory/files/rundll/
//edit: Skus odstranit ten subor RunDll.exe ale predtym ho niekde na USB napr. zalohuj ze keby nahodou
Tuna mas nieco o RunDll.exe- http://www.processlibrary.com/directory/files/rundll/
//edit: Skus odstranit ten subor RunDll.exe ale predtym ho niekde na USB napr. zalohuj ze keby nahodou
Ja nevim ja mam w7 a rozbehl jsem tam warcraft 3 a bez problemu (az na to ze to nema moje rozliseni obrazovky takze jsou kraje cerny) to asi nebude w7. a te soubor to bude nejaka knihovna kterou mas z jiny hry a tak se spolu hadaj tak to nejde.(nevim to urcite ale me to delalo u half life 2 a po presinstalaci v poho)
no mne doom 3 ide v pohode a nemosím mat zapnut ani kompatibilitu a dlašie hry ako Quake III arena a half-life tiez bez zapnutej kompatibility bez problemovE1vis napísal:Nainštaloval som si FEAR a DOOM3 - bez zapnutej kompatibility nejdú vôbec a so zapnutou sa horko-ťažko rozbehnú
-
hojko
Site Admin
Plasmon: Ale pozri sa na to z ktoreho roku su tie hry, trebars ta F1 bezi na engine hry z nejakeho roku 2000, pricom je to len prezlecena hra do novych sezon, nic ine. Podla diskusii z internetu po prepnuti kompatibility na XP bezi hra v pohode aj na Viste. Czech Soccer Manager je z roku 1999, aj ked boli novsie verzie v roku 2000 a 2001, potom su to uz len updaty sezon. RollerCoaster je taktiez hra z roku 1999. Ak je LHM cesky hokejovy manazer, tak je to prakticky prezleceny CSM, cize plati to co v pripade CSM. Aby som to zhrnul, tak nemozes cakat, ze 10 rokov stare hry pojdu v pohode na Windows Vista. To je ako ked si skusal pustat dosove hry pod Windows 95/98, taktiez tam boli v pripade niektorych hier problem, pripadne dosovske hry pod XP - tam castokrat pomohol DosBox.
-
onetwothree
Nove, ale aj starsie hry mi idu na W7 v pohode az na par vynimiek.
GTAIV - hra sice isla spustit, ale mal som problem s Live Clientom a aj Social Club sa spustil, len ked sa mu chcelo
.
Kane & Lynch - nie som si isty, ale tusim vzdy spadla pri loadovani levelu.
Braid - nepodarilo sa mi nastavit widescreen rozlisenie.
Ostatne v pohode a keby nieco neslo, tak mam na druhom disku WinXP
GTAIV - hra sice isla spustit, ale mal som problem s Live Clientom a aj Social Club sa spustil, len ked sa mu chcelo
Kane & Lynch - nie som si isty, ale tusim vzdy spadla pri loadovani levelu.
Braid - nepodarilo sa mi nastavit widescreen rozlisenie.
Ostatne v pohode a keby nieco neslo, tak mam na druhom disku WinXP
-
onetwothree