tazke mam new notebooak asus a win 8.1 grafika geForce 610m 1gb, ale po poslednej aktualizacii(teda aspon si myslim ze to je koli nej) vzdy ked nainstalujem nejaku hru nedokazem v nej zmenit rozlisenie takze hru mam len na prostred monitora v kazdej hre mam max 1024x768...ani netusiiim cim to je. Takze touto cestov by som chcel poprosit o napady ako to nastavit. Dakujem
windows 8.1
windows 8.1
Ako prve caute 
tazke mam new notebooak asus a win 8.1 grafika geForce 610m 1gb, ale po poslednej aktualizacii(teda aspon si myslim ze to je koli nej) vzdy ked nainstalujem nejaku hru nedokazem v nej zmenit rozlisenie takze hru mam len na prostred monitora v kazdej hre mam max 1024x768...ani netusiiim cim to je. Takze touto cestov by som chcel poprosit o napady ako to nastavit. Dakujem
Re: windows 8.1
posledne boli klasiky pre synovca, lord of the rings battle of middle earth2 stiahnuta
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj to je ovládačom, tuším že sa to ale nastavuje v tom nvidia paneli. ale nakoľko nemám teraz nvidiu tak neviem presne kde, poprípade skús iné ovládače, staršie alebo beta, niektoré neveddia roztiahnúť obraz ak nie je natívne rozlíšenie monitora
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
po poslednej aktualizacii winu alebo ovladaca grafickej karty ? otvor stranku nvidie a nainstaluj posledny driver
no podla rady som stiahol starsi driver, aktualny, novsi...asi 6 verzii a efekt furt ten isty.