Windows a antivirus
-
erikaqinus
Amateur
Windows a antivirus
Mam taky problem mam nainstalovany KIS2011 v pocitaci aj normalne funguje len problem je ze OS(windows 64 ultimate) nevie ze je to antivirus a pise mi aby som nasiel online antivirovi program.Myslim ze Kasper je dost dobry antivir.program a Ked program ako Tune Up to vie tak nechapem prerco to nevie windows.Poradte prosim ako to vyriesit nech to uz nevypisije tie nezmysli 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows a antivirus
Ovládací panel\Systém a zabezpečenie\Centrum akcií\Vlavo Zmena nastavenia Centra akcii\Odskrtni Ochrana proti virusom.
Ak nepomoze tak v tom istom okne odskrtni aj Ochrana pred spyware a suviasiacimi ohrozeniami
Ak nepomoze tak v tom istom okne odskrtni aj Ochrana pred spyware a suviasiacimi ohrozeniami
-
erikaqinus
Amateur
Vdaka to som urobil len som chcel ci by to neslo vysvetlit windowsu ze antivirus tam ma nech len otvori oci.ale vdaka za povsimnutie
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vypisuje ti to este snad?erikaqinus napísal:Poradte prosim ako to vyriesit nech to uz nevypisije tie nezmysli
Nie je nahodou podstatne, ze ty vies, ze tvoj PC je chraneny? Pokial si spravil to, co odporucal krankenwagen, tak Ti uz system nic nevypisuje a Teba to predsa neobmedzuje.erikaqinus napísal:Vdaka to som urobil len som chcel ci by to neslo vysvetlit windowsu ze antivirus tam ma nech len otvori oci.ale vdaka za povsimnutie