windows instalacia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Globusko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

windows instalacia

Príspevok od používateľa Globusko »

Nazdar, mám menší problém. Inštaloval som nový windows a na druhý deň iný a ten prvý som dal na iný disk a po nainstalovani nového som starý iba vymazal a pri starte PC mi dáva na výber dva co je logicke , ale ci sa to nejak neda zrusit?

A ešte z toho windowsu ostali 4 súbory čo sa nedajú odstránit. Ci nieje spôsob ako ich vymazat?
Prílohy
vymazat.JPG
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ale takto sa predsa windovs neinstaluje.
Najlepsie bude ked sa nabootujes s instalacky v menu ktore ti nabehne das odstranit particiu C to je ta na ktorej bol predchadzajuci windows. Potom das vytvorit novu potvrdis že tam chces instalovat ponukne ti moznost sformatovat ak je to XP tak 4 moznosti dve su FAT32 a dve NTFS odporucam NTFS (quick) to je vlastne rýchli format po naformatovani (trva asi 5-10 sekund) si to natiahne instalacne subory s DVD vzapeti restart po nom uz nabehne instalacia XP. Tolko skratene dufam ze som nic nezabudol.

Ale je toho viac napriklad mozes si disk rozdelit aspon na 2 časti a podobne ale ked si to nikdy nerobil radsej si zavolaj niekoho skuseneho.

A k tym suborom co chces zmazat priecinok Windows a subory v nom neni take lahke zmazat tie subory su systemové a prevazne su chranene proti zmazaniu alebo prepisaniu.
Globusko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Globusko »

ja disk mám rozdelený, len som mal pocit že mi ho chce inštalovať na ten disk kde mám súbory tak som nedal formatovatale iba pridat a nic nevymazat
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ked mas disk rozdeleny na C a D tak si zalohuj vsetky dvolezite veci z disku C na disk D a potom postupuj podla navodu co som ti napisal v boot menu ti ukaze particie C a D a normalne C formatni a tam to aj nainstaluj. O subory na disku D sa nemusis bat.
Napísať odpoveď