Windows mobile 6.1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Windows mobile 6.1

Príspevok od používateľa easton »

Cauko mam taky problem, na mojom asus p535 sa mi stava,ze sa pripojim na wifi pisem pisem a a ked dlhsie cakam zhasne display to je normalne , ALE ked zapnem display wifi sa znova pripaja ale pripaja sa aj GRPS a toto nechcem, doteraz mi to tiez robilo ale nevedela sa to pripojit,ale teraz sa to pripoji na GPRS. Ako by som to mohol deaktivovat, gprs ani wap som si neaktivoval, viete mi poradit? Zbytocne mi to zere pausal, ked mi to netreba.
dakujem WINDOWS MOBILE 6.1 + ASUS P535
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: Windows mobile 6.1

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja to riesim tak, ze v nastaveniach GPRS si nastavim, ze sa pripaja do pracovnej siete a nie na internet, vtedy to neotravuje ked nema wifi. Ked chcem pouzit GPRS, tak to len prehodim na internet a funguje spravne.
No a to vypinanie wifi si mozes nastavit tu: WLAN settings>>Power mode>>Auto turn off WLAN if no WLAN or user activities after LCD OFF over: [cas]
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Prepac ale neviem to najst v mobile mam ho po cesky , skusal som si aj na nete vyhladat obrazky ,ze podla vyzoru pojdem ale neviem to najst :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja to mam v HTC, tak mozno sa to odlisuje. Pripadne ked gprs vobec nepouzivas, tak mozes skusit vymazat cely jeho profil. A pri tej wifi by to tiez niekde malo byt.
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

no ja mam asus p750 a aj ked amam tam WM 6.5 tusim ze to bude aj na 6.1 uz si nepametam tam co mas opertotora tvoje coslo a tak tak ti vyskoci ta ponuka co zapnes operatora wifi a tak a tak si vdycky odklôeni to gprs
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapci fungovalo mi to chvilu dal som to zamestnanie ,ale teraz mi to zasa tam svieti pri signale take g na fakture som nic neplatil...neviem ako to vypnut, hneva ma to sakra
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Skoč do T-mobilu, 02, Orange-u alebo kam a povedz nech ti v ICH systéme zakážu pripojenie na internet. Aby si sa nepripájal.... ja som to tak spravil...lebo raz som bol cez mobil doma na wifi napojený a mama vypla zo zástrčky wifinu lebo tam niečo vysávala...a ja som natom fachčil do rána! Mal si vidieť tú faktúru! :D
Napísať odpoveď