Dobrý deň. Mám mobil HTC S8 a hneď som si nainštaloval aplikáciu Facebook. Problém je, že mi vôbec neukazuje žiadne notifikácie. Dá sa ich nejako nastaviť alebo to nemá takú možnosť ?
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2013, 7:22)
Mám ďalší problém. Jeden deň používam dátové pripojenie a na druhý deň ho nedokážem zapnúť a musím reštartovať mobil. Má niekto taký problém ?
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 7:24)
Neviem ani označiť svoju polohu na FB ! Ani cez prehliadač ani cez APP !!
Windows Phone 8
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Windows Phone 8
Tak ho vráť a kúp si android keď máš toľko problémov
-
galbavymartin
Light Professional
Nemal si kupovať HTC pri WP8 treba kupovať Nokiu...HTC sú len problémy...ak dnes však seriózne poradiť navštív fórum smartmania.cz (nie je to myslené ako reklama ale o WP nie je nikde toho viac)
Pôjdem do Orange. Som zvedavý, čo mi na to povedia.
ak pouziva official appky ako je FB pre WP alebo Twitter a pod., je jedno ci má HTC alebo NOKIU. Já osobne som mal Lumiu 800 s WP7.5 a tiez L920 s WP8 a obdivoch som sa zbavil a kupil nexus 4 a som happy. rychly system, s dostatkom vsetkych moznych a hlavne dostupnych official appiek. WP potrebuje este poriadne vyzriet ... a hlavne potrebuje poriadne aplikacie. takze moja rada, predaj to a kup si nexus 4.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Prípadne hociaký mobil a nahrať CM10.1/10.2
V prvom rade, nastav si APN pripojenie (dlazduca Settings - Mobile network). Potom v Settings nalistuj Location a povol zistovanie polohy. Nasledne v nastaveniach FB aplikacie povol pristup k lokalizacnym datam.
Jedno doplnenie - skua pohladat Facebook Beta, kde notifikacie funguju spolahlivo, vcitane zistovania polohy. Osobne pouzivam aj v kombinacii s uvedenym HTC telefonom a som maximalne spokojny.
Jedno doplnenie - skua pohladat Facebook Beta, kde notifikacie funguju spolahlivo, vcitane zistovania polohy. Osobne pouzivam aj v kombinacii s uvedenym HTC telefonom a som maximalne spokojny.