Windows-poškodenie klúč.čísla.
Windows-poškodenie klúč.čísla.
Dobrý deň,poprosila by som o radu.Chcela by som si preinštalovať windows,klúč k windowsu mám nalepený na notebooku a používaním sa ošúchal-posledné číslice.Neviem teraz kde by som našla klúč k Windovsu XP Home edition...dakujem moc krát za radu.Ešte by ma zaujímalo kde nájdem identifikačné číslo k Windowsu...kedže som telefonovala do Mikrosoftu SK a žiadali ič...
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows-poškodenie klúč.čísla.
Ahoj,
stiahni si tento program http://www.aida64.com/downloads Po jeho spustení choď v bočnom menu do Operačný systém a tam je v časti Informácie o licencii zobrazený tvoj aktuálny inštalačný kľúč (Kľúč produktu). Stačí ho od písať a pri následnej re-inštalácii použiť. Nezabudni si pred re-inštaláciou zálohovať všetky dokumenty, fotky a filmy - ideálne na druhý disk (ak máš).
stiahni si tento program http://www.aida64.com/downloads Po jeho spustení choď v bočnom menu do Operačný systém a tam je v časti Informácie o licencii zobrazený tvoj aktuálny inštalačný kľúč (Kľúč produktu). Stačí ho od písať a pri následnej re-inštalácii použiť. Nezabudni si pred re-inštaláciou zálohovať všetky dokumenty, fotky a filmy - ideálne na druhý disk (ak máš).
Ahoj,dakujem za odpoved ale my sme nainštalovali na koniec skúšobnú verziu s klúčom ktorý nie je pôvodný a je to iba na 30 dní...tak neviem čo teraz..
-
weroro
Flash coder
Bohužiaľ. Ak nepoznáš pôvodný kľúč a ani ho nedokážeš zistiť, nemôžem ti tu poradiť kde hľadať licenčné kľúče, pretože je to nelegálne a nestotožňuje sa to s pravidlami tohto fóra.
a ked viem prvých pätnásť čísiel a koniec čísla alebo licenciu či čo to je?Mám to nalepene na notebooku len v strede je to ošúchané...bola by som veľmi rada lebo nechce sa mi kupovať nový Windows..dík moc krát,R.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2013, 17:37)
a ešte aby som nezabudla ,kde sa nachádza identifikačný kod?Dakujem.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2013, 17:37)
a ešte aby som nezabudla ,kde sa nachádza identifikačný kod?Dakujem.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Pismeno je uplne cele zosuchane ? Ak je to len trochu ja si to vzdy odfotim dobrym fotoaparatom a ked to priblizim tak sa da toho viac vycitat vela krat mi to takto pomohlo
-
hrban
Addict
kontaktuj microsoft, najlepšie mailom, odfoť im o tú nálepku a vysvetli o čo sa jedná, isto pomôžu
Ahoj,už som kontaktovala Microsoft,žial skončila už výroba či čo,takže v tomto probléme nedokážu pomôcť.Ja mám v strede pár čísiel zošúchaných úplne,aj ked to odfotím,neprečítam to.Ale díky za rady.