windows rights management

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
modify
Amateur
Amateur

windows rights management

Príspevok od používateľa modify »

Ahoj. Potrebujem pomoc. V minulosti som vytvoril v PowerPointe 2003 subor, na ktory som pouzil ochranu prav. Teraz ked ho chcem otvorit, tak mi to nejde. Sice sa prihlasim cez sluzbu Windows RM Accoutn Certification Wizard (normalne pouzijem konto .Net Passport s emailom, ktory som pouzil pri vytvoreni dokumentu), prihlasim sa, stiahnem certifikat a konec. Napise mi, ze nemam pristup k suboru a mam poziadat emailom o povolenie prav. Ale co mam poziadat sam seba, kua....
Viete mi niekto pomoct, ako ten subor otvorim.
Dakujem
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: windows rights management

Príspevok od používateľa SSemteXX »

modify napísal:Ahoj. Potrebujem pomoc. V minulosti som vytvoril v PowerPointe 2003 subor, na ktory som pouzil ochranu prav. Teraz ked ho chcem otvorit, tak mi to nejde. Sice sa prihlasim cez sluzbu Windows RM Accoutn Certification Wizard (normalne pouzijem konto .Net Passport s emailom, ktory som pouzil pri vytvoreni dokumentu), prihlasim sa, stiahnem certifikat a konec. Napise mi, ze nemam pristup k suboru a mam poziadat emailom o povolenie prav. Ale co mam poziadat sam seba, kua....
Viete mi niekto pomoct, ako ten subor otvorim.
Dakujem
jedna otazocka...ten powerpoint mas fuLL??...alebo si mal nejaky crack ci reg.cislo?? :wink:
modify
Amateur
Amateur

Re: windows rights management

Príspevok od používateľa modify »

SSemteXX napísal:jedna otazocka...ten powerpoint mas fuLL??...alebo si mal nejaky crack ci reg.cislo?? :wink:
mam ho full, ale myslím, že to nemá na to žiadny vplyv
Napísať odpoveď