Windows Vista

Informácie o software, ankety...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Čaute, mám otázku: Kupujem si notebook z DE a je tam predinštalovaná Vista Business s nemeckým jazykom. A ja chcem vedieť či je možné tam doinštalovať SK. Lebo ja som raz mal ENG Vistu Home Premium aj Business a ani do jednej sa nedala nainštalovať slovenčina resp. žiadny iný jazyk. Išlo to len pri verzii Ultimate.

Vďaka za rady.
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

Ked som si instaloval vistu tak sa mi dal vybrat jazyk, ale pre business fakt neviem. Nevidel, nemal som :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Natro - zrejme si neinstaloval vistu, ale si pouzil recovery dodavane k notebooku - v ktorom bola moznost volby jazyka zahrnuta, alebo si len prvy krat spustil notebook a dal ti na vyber pri prvom spusteni systemu. Orig. instalacka visty nedava na vyber jazyk, az po nainstalovani je u verzie Ultimate mozne cez dodatocny obsah stiahnut ine jazykove balicky.

Martin - jazykove balicky do inej ako Ultimate nie su dostupne, ale vies to vyriesit tak, ze si nainstalujes slovensku vistu a pouzijes licencny kluc zospodu notebooku. Je to sice krkolomnejsie z toho dovodu, ze musis vsetky drivery zhanat a instalovat, ale ked uprednostnujes cenu miesto komfortu a nevadi ti nemecka klavesnica, tak preco kupovat na slovensku ze ano.
Napísať odpoveď