BTW vo Viste je IE 7.0 alebo co je tam za prehliadac???
Windows Vista
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze Hulan napisal vyborny clanok o Viste, asi jeden z mala s ktorym s nim mozem suhlasit: http://radekhulan.cz/item/proc-si-letos ... dows-vista
BTW k IE 7.0: Neskusal som a dokonca som necital ani ziadne recenzie a dlhosiahle diskusie na nete, ale na zaklade skusenosti s MS si myslim, ze to nic nove a razantne neprinieslo. Okrem toho, ze pouzili taby, ktore su zname z prehliadacov Opera, FireFox alebo Maxthon a opravili velku cast chyb, povazujem IE 7 za dierave, bez ohladu na to, ci je vo Viste alebo nie je. Nic radikalne to neprinesie a tak nevidim dovod prechadzat na tento prehliadac, rovnako ako nevidim dovod preco by uzivatel Visty nemal radsej presjt na FF alebo Operu.
BTW k IE 7.0: Neskusal som a dokonca som necital ani ziadne recenzie a dlhosiahle diskusie na nete, ale na zaklade skusenosti s MS si myslim, ze to nic nove a razantne neprinieslo. Okrem toho, ze pouzili taby, ktore su zname z prehliadacov Opera, FireFox alebo Maxthon a opravili velku cast chyb, povazujem IE 7 za dierave, bez ohladu na to, ci je vo Viste alebo nie je. Nic radikalne to neprinesie a tak nevidim dovod prechadzat na tento prehliadac, rovnako ako nevidim dovod preco by uzivatel Visty nemal radsej presjt na FF alebo Operu.
vies vobec o com pises? preco si vsetci myslite ze Visty budu pomalsie ako XP?dudinko napísal:O Viste zatial neuvazujem. Radsej budem mat o cosi horsi desing ako cakat na spustenie aplikacie 30 sek. a k tomu neznesitelne zamrzanie. Ked dojde lepsi hdw tak porozmyslam.
celkom dobry clanok je dnes na svethardwawre.cz http://www.svethardware.cz/art_doc-914A ... 61E1D.html
-
dudinko
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hovorim pri mojej aktualnej konfiguracii hw.gwixt napísal:vies vobec o com pises? preco si vsetci myslite ze Visty budu pomalsie ako XP?
celkom dobry clanok je dnes na svethardwawre.cz http://www.svethardware.cz/art_doc-914A ... 61E1D.html
moze to byt cena za upgrade - tj nainstalujes ho len z uz existujuceho WinXP, samozrejme nie piratskej verzie 
keby to bolo OEM, malo by to byt uz v nazve vyrazne zobrazene.
Vista kupony nie su nic ine, ako Windows XP s Vista kuponom, kdezto tuto je spominana priamo WinVista
.. jednoznacne ale za nevyhodu u tychto OEM a Upgrade verzii povazujem nutnost aktivacie na jeden PC.. takze v case kedy ludia este len zacnu prechadzat na vistu a zacnu zistovat co im robi problemy a ze potrebuju cosi vykonnejsie - tak prakticky maju legalne zakupeny system na dve veci (aj ked nikto ich nenuti ho hned aktivovat)
keby to bolo OEM, malo by to byt uz v nazve vyrazne zobrazene.
Vista kupony nie su nic ine, ako Windows XP s Vista kuponom, kdezto tuto je spominana priamo WinVista
.. jednoznacne ale za nevyhodu u tychto OEM a Upgrade verzii povazujem nutnost aktivacie na jeden PC.. takze v case kedy ludia este len zacnu prechadzat na vistu a zacnu zistovat co im robi problemy a ze potrebuju cosi vykonnejsie - tak prakticky maju legalne zakupeny system na dve veci (aj ked nikto ich nenuti ho hned aktivovat)
hezo ale ber to aj pozitivne.. cim viacej ludi to zo zaciatku kupi, tym vacsi tlak bude na vyrobcov kvoli ovladacom a pod.. ..mna teda do visty netlaci nic.. kym sa creative nezobudi s Audio CS, a nvidia s NF4 Ultra drivers.. absolutne sa toho chytat nejdem.. .. ked uz si mam nieco kupovat, tak s tym nechcem mat problemy od sameho zaciatku.. a ked si chcem len skusat.. to mi zatial postaci aj RC2...
este by ma do visty hnalo DX10 keby uz boli na to vonku hry.. ale kedze ani to tak skoro nebude, tak mam casuuuuuuuuu
este by ma do visty hnalo DX10 keby uz boli na to vonku hry.. ale kedze ani to tak skoro nebude, tak mam casuuuuuuuuu
hry su to najmenej, co vacsinu populacie trapi...
podstatne na viste su nove nastroje pre business sektor, tesnejsia integracia s 2007 Office a serverovou radou, integrovany manazment programov, novy sietovy interface, "image" instalacia atd.
Problem je v tom, ze maloktora firma naplne vyuziva moznosti, ktore im komplet MS riesenie poskytuje. Viem o com hovorim.
podstatne na viste su nove nastroje pre business sektor, tesnejsia integracia s 2007 Office a serverovou radou, integrovany manazment programov, novy sietovy interface, "image" instalacia atd.
Problem je v tom, ze maloktora firma naplne vyuziva moznosti, ktore im komplet MS riesenie poskytuje. Viem o com hovorim.
-
peterkozel
Medium Professional
no skor ci neskor si myslim ze ju budu mat v compe vsetci aj ty co nadavaju, vcera som nainstaloval a nadhera, niekde pisali ze im spomalila pc ale mne to slo fajne jak hovado, to som este nezazil, swkoda len ze este nie je vychitany ten crack a za toho boha sa mi nerozubehol net inak fakt parada a este jedna vec komplet cela instalacia trvala okolo 18 minut
tak tak (tie nabastvene prasive casaky pcspace,pc revue a podobne lamaz blbiny), ja som od Vist cakal viac , a precital som velmi vela blogov a clankov a je to balast ktory nedba na uzivatela ale skor ho obmedzuje , Vista bola postavena na blokovanie nechraneneho obsahu aby pomohla spolocnostiam to bol jej hlavny aspekt tvorby a aby zarobili , spolahlivost bola odsunuta tod Vse , teraz zacinam s Linuxom , zatial je u mna najlepsie XP SP2+update*shojko napísal:Dalsi PR clanok v PC Revue??? Ze je pekny, je super, neviem ako ty, ale pre mna je vzhlad uplne irelevantny. Radsej vsadim na stabilnost a rychlost, co si myslim, ze Vista nie je a tak ostavam pri XP. Na nalepku kaslem, kolko bolo veci, ktore boli urcenych pre XP a vobec pod nim nesli, rovnako to bude aj v pripade Visty.