tu ide o to ze mna strasne sere ze Gates strasne krmy peniazmi tych 500 programatorov ci kolko ich je a vysledok??? ved celi WINDOWS je zumpa....sa onho musis starat jak o babetkoKoCi napísal:MP4-20
ehm viaceri uz sme pisali ze vista ma uplne prepracovanu pravu RAM, takze to kolko zabera hned po spusteni si naozja nemusis tak strasne vsimat - podstatne je, ze to slape
no a k tomu "kopirovaniu" .. uznavam ze microsoft okopcil napady od inych kde sa len dalo, ale pre beznych uzivatelov je to vo win naozaj novea na linux zrejme neprejdu preto, lebo win je viacej user friendly.. inac ti to napisem - vysvetli mojmu otcovi preco ked ma nejaky instalacny program s priponou EXE, tak ho nenainstaluje na linuxe, a ako ma nainstalovat to ci ono? proste linux funguje trosku inac, nie je to len o jednoduchom klikani. A lepsie je ked si MS okopci podarene funkcie, ako keby si mal vyvinut vlastne a nepodarene riesenia
oproti predoslym WIN je toho vo viste dost noveho, pre drvivu vacsinu vsak nepodstatneho, alebo aspon nevedia ako by to pre nich mohlo byt uzitocne...
Windows Vista
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
MP420 - no budem reagovat len na tu cenu, z toho ostatneho o 10 rokov, ked uz budes mat aspon 20 vyrasties....kukni si dieta zlate cenu XP Pro Retail, a ejha...ono to stoji rovnako +/- jak Vista Ulti...."kde soudruzi z NDR udelali chybu???"
Windows XP Professional English Intl CD w/SP2
Kód: MS-E85-02667
Výrobcov kód produktu: E85-02667
Windows XP Professional English Intl CD w/SP2 10.964,70 Sk
(Cena s DPH: 13.048,00 Sk)
zdroj: Agemsoft, maloobchod cennik
Windows XP Professional English Intl CD w/SP2
Kód: MS-E85-02667
Výrobcov kód produktu: E85-02667
Windows XP Professional English Intl CD w/SP2 10.964,70 Sk
(Cena s DPH: 13.048,00 Sk)
zdroj: Agemsoft, maloobchod cennik
Taketo ceny samozrejme nebudu, stanovene su +/- ako stare. Ty si porovnal prve OEM verzie s cenami Retail verzii Vista. V CR su uz ceny OEM verzii (cize tych, co nas zaujimaju pravdepodobne najviac) zverejnene, vid. pctuning.cz.hojko napísal:XP Home - 2500 Skk
XP Prof. - 4200 Skk
Server 2003 - 25 800 az po... (napr. 8CPU/25 lic. = 100 000 Skk)
Vista Home Basic - 8200 Skk
Vista Business - 12 000 Skk
Vista Utlimate - 16 000 Skk
Este by som sa ale vratil k tomu, ze Gates z nas zdima vela penazi. Ja by som to tak nebral, je to cely OS, ked si vezmes niektore male aplikacie ako WinRAR, Total Commander a podobne, tak vzhladom na tie ceny je Windows lacna zalezitost.
-
last_knight
Light Professional
ceny krabicovych verzii budu take vysoke ako pisal hojko ceny oem budu podstatne nizsie
Kód: Vybrať všetko
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8096&Itemid=89Nebojte časom to pôjde dole. To je výhoda kapitalizmu že síce ceny benzínu idú hore ale veci ktoré zaujímajú mňa (elektronika, PC, Windowse a pod.) idú stále dole. Aj Vistu si raz kúpime pod 5000 to mi verte! Takisto ako aj Notebook za ktorý som dal 30.000 bude raz stáť 10.000. Treba vyčkať a XP je zatial dobrý na všetko.
enter00 celkom sa mi paci tvoj pristup k veci
ze si to rozratas podla pouzivania
.. tak sa aj drahsie veci javia podstatne vyhodnejsie.. ja podobne ked si kupujem nejaky komponent, tak si nepoviem ze jej toto stoji 10 tisic.. poviem si ze to mam tisicku mesacne
(pri 10 mes.) .. a hned sa mi lahsie nakupuje 
Ceny Widli dole urcite nepojdu, ale kazdorocne sa budu upravovat o cca 6% smerom nahor, aby sa dostali na rovnaku cenovu uroven ako je v EU.MayDaySK napísal:Nebojte časom to pôjde dole. To je výhoda kapitalizmu že síce ceny benzínu idú hore ale veci ktoré zaujímajú mňa (elektronika, PC, Windowse a pod.) idú stále dole. Aj Vistu si raz kúpime pod 5000 to mi verte! Takisto ako aj Notebook za ktorý som dal 30.000 bude raz stáť 10.000. Treba vyčkať a XP je zatial dobrý na všetko.
-
peterkozel
Medium Professional
Precitajte si aj tento clanok o viste:
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 0968&r=top
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 0968&r=top
-
lekoklatik
VIP