Word - šablóna - obsah
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Word - šablóna - obsah
pisem zaverecnu pracu, pouzivam sablonu zo stranky crzp.sk, narazil som na jeden pre mna neriesitelny problem, ani po aktualizacii sa mi v obsahu neobjavuju podkapitoly so 4. urovnou (napr. 1.1.1.1), nejaky napad ako to vyriesit? dakujem
-
audiotrack
VIP
Re: Word - šablóna - obsah
vložiť -> odkaz -> register a zoznamy
zobraziť úrovne zmeň z 3 na 4. Ako je to v tých nových wordoch (2007 a 2010) neviem. Každopádne 4. úroveň sa do obsahu už nedáva, ale ak ju tam chceš... aby ťa potom nezprdli že máš zle členenú prácu keď máš všetko v týchto úrovňach a potrebuješ to teda do obsahu pchať
zobraziť úrovne zmeň z 3 na 4. Ako je to v tých nových wordoch (2007 a 2010) neviem. Každopádne 4. úroveň sa do obsahu už nedáva, ale ak ju tam chceš... aby ťa potom nezprdli že máš zle členenú prácu keď máš všetko v týchto úrovňach a potrebuješ to teda do obsahu pchať
-
tuto ho chcem_D
Expert
zatial sa nechytam, nevyriesil som to podla toho navodu, pouzivam 2007-ku,
logicky mi to vychadza, clenit tak pracu, ale popremyslam este nad tym ako to bude najlepsie
logicky mi to vychadza, clenit tak pracu, ale popremyslam este nad tym ako to bude najlepsie
fyi, u nas nemaju radi, ak je clenenie az do 4. urovne, skus to nejak upravit
-
tuto ho chcem_D
Expert
u nas neviem co maju radi
asi bude teda rozumnejsie prehodnotit clenenie prace, sablonu nemenim, ani obsah, uzavrete...
dakujem
asi bude teda rozumnejsie prehodnotit clenenie prace, sablonu nemenim, ani obsah, uzavrete...
dakujem