World of Tanks
Re: World of Tanks
-
xH4wK
hahaha to je riadny vtipkar tento..
SAK TO JE PARADNY TANK... az na to ze je totalne na pi*u.
SAK TO JE PARADNY TANK... az na to ze je totalne na pi*u.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ si top tank tak nemáš problém... ak si v strede už hej, je to o šťastí.
Inak ELC amx je pre mňa horšie ako toto... asi toľko
Inak ELC amx je pre mňa horšie ako toto... asi toľko
Pokiaľ je kačenka top tank tak hetzer ju sfúkne jednou ranou, len z nej pierka lietajú.
-
xH4wK
Poradte co zacat hrat, pretoze tie nemecke su fakt sracky, do tieru 6 sa mi pacili ale tu uz treba enormne expy len na to aby som upgradol motor a aby sa ta plechovka vobec pohla teraz som na VK3001P
Ja potrebujem daco co je proste rychle aj bez upgradov aj na vyssich tieroch lebo ja fakt nemam nervy ked sa mi tank hybe ako slimak.
Ja potrebujem daco co je proste rychle aj bez upgradov aj na vyssich tieroch lebo ja fakt nemam nervy ked sa mi tank hybe ako slimak.
elc amx 
Pravdupovediac ak chceš rýchly tank tak by som hľadal nejaký ľahký tank, ale ani tam to nebude na začiatku ružové.Jednoducho stále keď si kúpiš nový tank ktorý je bez upgradov stojí veľký prd...A keď už chceš rýchly tank(scouta) tak by som asi začal francúzov alebo američanov.
Ono v každom národe musíš pretrpieť aspoň jednu vetvu, kde vyexpíš hlavné veci ako motory a pod. Napr. ak by si šiel ruské mediáky a potom začal tú novú TD vetvu, mal by si tam už všetky motory. Tak či onak, vežu a pásy musíš expiť na každú mašinu samostatne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Samozrejme ale toto je trochu zly priklad (ale toto ma aspon aky taky tah, s matildou som ani do kopca nevysiel
). Mozes si porovnat napriklad tier 6 HTcka. KV-1S bola nedavno nerfnuta a ubrali jej predny pancier, lebo sa s nou velmi casto hrabali roty. Tank mal slusne staty tak ho museli nerfnut.
S-35 CA je kapku OP tym delom, no zabijes ho bez problemv, kedze to nedingne ani keby neviem ako chcelo a je vysoky jak zachod pre trolla. Mohli by si tie buffy a nerfy rozmysliet. Proste spravit nejaky vseobecny balans, ze ak ma tank take delo a taky armor, tak rychlost a i. musi mat take. Proste nejaku tabulku, a podla nej upravit vsetky tanky (HT, MT, TD, SPG, pre kazdy typ ina tabulka).
Samozrejme ak idu 3Chaty v cate, tak to je pre enemakov katastrofa (ked su zohrati). No to mozes spravit aj s T-62A, ktory nabija cca 5 sekund a je fakt dost presny. Ma tu vyhodu, ze nemusi potom 30 sekund nabijat a pocas nich vystreli 6 ran (teda dokopy Chat za cca 40 sekund vypali 5 ran, a T62-A ich vypali 8 ).
Ale to je jedno, prestanme sa o tom bavit, kedze to by sme rozoberali aj do strany cislo 100 a vela by sme neporiesili. Ja sa snazim ziskat JgPanthII a GW Typ E do najblizsieho patchu kde by mal pribudnut novy nemecky strom stihacov a tier 8 a tier 9 artiny (povodny tier 8 sa stane tier 10).
S-35 CA je kapku OP tym delom, no zabijes ho bez problemv, kedze to nedingne ani keby neviem ako chcelo a je vysoky jak zachod pre trolla. Mohli by si tie buffy a nerfy rozmysliet. Proste spravit nejaky vseobecny balans, ze ak ma tank take delo a taky armor, tak rychlost a i. musi mat take. Proste nejaku tabulku, a podla nej upravit vsetky tanky (HT, MT, TD, SPG, pre kazdy typ ina tabulka).
Samozrejme ak idu 3Chaty v cate, tak to je pre enemakov katastrofa (ked su zohrati). No to mozes spravit aj s T-62A, ktory nabija cca 5 sekund a je fakt dost presny. Ma tu vyhodu, ze nemusi potom 30 sekund nabijat a pocas nich vystreli 6 ran (teda dokopy Chat za cca 40 sekund vypali 5 ran, a T62-A ich vypali 8 ).
Ale to je jedno, prestanme sa o tom bavit, kedze to by sme rozoberali aj do strany cislo 100 a vela by sme neporiesili. Ja sa snazim ziskat JgPanthII a GW Typ E do najblizsieho patchu kde by mal pribudnut novy nemecky strom stihacov a tier 8 a tier 9 artiny (povodny tier 8 sa stane tier 10).
mam taku otazocku, tie spotrebne doplnky typu protistrepinova vlozka, vylepseny pohon dela a pod sa oplati kupit? nechcem zbytocne vyhodit 100-500 000 za vec co mi velmi nepomoze a ktora sa nasledne neda ani odpredat naspat respektive vymontovat bez zlatiek
pomozu ci zbytocna kupa?
pomozu ci zbytocna kupa?
-
Sarger
Guru wannabe
Záleží na aký tank to chceš nahodiť. Eventuálne však s daným tankom zarobíš čo si investoval...
sarger aj som to zabudol napisat, ze som to myslel samozrejme vseobecne
cize sa to oplati
AK sa ti s tankom hrá dobre a nechceš ho predávať ak ho vyexpíš, tak sa určite oplatí. Inak sa oplatí aj tak, 10 goldov nie je veĺa, ja zvyknem poslať jednu sms a z toho potom môžem zložiť 18 kusov takých doplnkov.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jamam na kazdom tanku kde sa da namontovany RAMMER (to jest Hydraulicky nabijak). Zbytok uz rozhoduje od typu tanku ale vacsinou to je skladana optika u lahkych, vylepseny pohon dela u tazkych a potom bud maskovacka, alebo neico ine.
H4wk:
Toto ale nie je rallye sutaz. Aj moderne HT idu okolo 60Kmph a maju 5x az 10x vykonnejsie motory (vid. Merkava MK II ma 15.000 koni).
Ak chces rychle tanky tak som ti hovoril ktore:
ELC AMX ; AMX 13-90 ; T-50 ; T-50-2 ; Chaffee
Z heavin:
KV-1S ; AMX 50-100 ; AMX 50-120 ;
Z TD:
StuG III ; JgPanthII ; Rusacke TD od 6 tieru; AMX AC Mle 46 ; AMX AC Mle 48 ....
Tuto mas taku DB tankov http://www.wotdb.info/
Mas tam viac info ako v samotnom strome vo WoT
Jo a halvne: ZIADEN TANK NENI V STOCKU DOBRY. Do teraz si hraval Light tanky, prechadzas na tazsie stredaky a potrebujes vyzkumat motor atd.
Ja vzdy skumem delo a vezu (ak je nutne koli vaze tak pasy), potom motor, pasy a radio.
Ak nemas rad pomale tanky tak ta rovno varzujem pre T-28 a T-28 Prototype (oba USA TD).
H4wk:
Toto ale nie je rallye sutaz. Aj moderne HT idu okolo 60Kmph a maju 5x az 10x vykonnejsie motory (vid. Merkava MK II ma 15.000 koni).
Ak chces rychle tanky tak som ti hovoril ktore:
ELC AMX ; AMX 13-90 ; T-50 ; T-50-2 ; Chaffee
Z heavin:
KV-1S ; AMX 50-100 ; AMX 50-120 ;
Z TD:
StuG III ; JgPanthII ; Rusacke TD od 6 tieru; AMX AC Mle 46 ; AMX AC Mle 48 ....
Tuto mas taku DB tankov http://www.wotdb.info/
Mas tam viac info ako v samotnom strome vo WoT
Jo a halvne: ZIADEN TANK NENI V STOCKU DOBRY. Do teraz si hraval Light tanky, prechadzas na tazsie stredaky a potrebujes vyzkumat motor atd.
Ja vzdy skumem delo a vezu (ak je nutne koli vaze tak pasy), potom motor, pasy a radio.
Ak nemas rad pomale tanky tak ta rovno varzujem pre T-28 a T-28 Prototype (oba USA TD).
Oplatí sa namontovať Ramer na T-34 keď používam 57mm delo?Michaelo napísal:Jamam na kazdom tanku kde sa da namontovany RAMMER (to jest Hydraulicky nabijak). Zbytok uz rozhoduje od tybu tanku ale bacsinou to je skladana optika u lahkych, vylepseny pohon dela u tazkych a potom bud maskovacka alebo ese neico.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako hovorím, mám to na každom tanku a je to poznať. Jediný tank kde ho nemám je AMX 13-90 (tam dať ani nejde) T-50. Tam som namiesto toho dal vylepšený podvozok kvôli výdrži.
-
Sarger
Guru wannabe
Je blbosť dávať ramer na medko ktoré po pár hrách predáš a desne sa sním jazdí...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja si Medká nechávam
Všetky tier 6, 8 a 10 si nechávam v garáži a mne sa s medkami hrá celkom dobre 
Teraz som hral s T-34-85, chýbalo mi delo a motor a aj tak som dal 5 killov (nebyť vyžírky KV-1 tak ich dám 6).
Teraz som hral s T-34-85, chýbalo mi delo a motor a aj tak som dal 5 killov (nebyť vyžírky KV-1 tak ich dám 6).
-
Sarger
Guru wannabe
Bavíme sa o T-34 čo je pätkové medko.