WWW Stránka
-
Phantom1111
Light Expert
WWW Stránka
Takže, chcel by som sa opýtať prevažne hráčov PC či konzolových hier, či by ich zaujímala stránka, ktorá by sa zaoberala čisto pretekárskymi hrami a či by ju radi navštevovali a vracali sa k nej. Stránka by zahŕňala pretekárske hry s autami, motorkami a štvorkolkami. Ďalej by sa samozrejme delili napríklad na podkategórie "cestné motorky" či "terénne motorky" a pri autách napríklad "formule" či "4x4".
Stránka by zahrňovala všetky najnovšie ale aj staršie závodné hry, ktoré vyšli napríklad v roku 2004, 2003, 2008 atď ... Na stránku nebudem samozrejme pridávať hry, ktoré sú pre konzoly, ktoré sa dnes už nepoužívajú, alebo sa nedajú nikde zakúpiť.
Dizajn stránky bude vytvorený pomocou Wordpress, ale ako už na stránke pracujem, tak som si ju pomocou CSS a PHP súborov trošku prispôsobil môjmu štýlu a dizajn od toho pôvodného trošku skrášlil.
Na stránke sa bude nachádzať aj bočný panel s najnovšími článkami, komentármi a taktiež aj s najnovším videom nejakej najnovšej pretekárskej hry, pod ktorým sa bude nachádzať niekoľko obrázkov s hypertextovým linkom na FREE závodné hry. Stránka je taktiež preložená komplet do Slovenčiny na koľko pôvodný text bol v Anglickom jazyku.
Predná alebo teda "Domovská stránka" sa bude dizajnom líšiť od ostatných, kde je veľmi pekne prepracovaná a nájdete na nej základné informácie o stránke a nejaké moje info čo na stránku pridávať budem a čo nie atď ....
Budem rád ak by ste sa k tomuto príspevku vyjadrili a poprípade napísali či stránka má reálnu šancu fungovať a či bude zaujímať široké publikum hráčov. Poprípade môžete napísať akú by ste skôr stránku privítali čo s týka PC hier.
Stránku typu najnovšie novinky zo sveta hier atď nemám v záujme robiť na koľko už takých stránok Českých a Slovenských existuje dosť, ako je napríklad Sector.sk, Doupe.cz atď ...
Stránku mám zatiaľ len lokálne v mojom PC a na žiadnom webovom serveri sa nenachádza. Do príspevku aj priložím pár fotografií ako stránka vyzerá.
Stránka by zahrňovala všetky najnovšie ale aj staršie závodné hry, ktoré vyšli napríklad v roku 2004, 2003, 2008 atď ... Na stránku nebudem samozrejme pridávať hry, ktoré sú pre konzoly, ktoré sa dnes už nepoužívajú, alebo sa nedajú nikde zakúpiť.
Dizajn stránky bude vytvorený pomocou Wordpress, ale ako už na stránke pracujem, tak som si ju pomocou CSS a PHP súborov trošku prispôsobil môjmu štýlu a dizajn od toho pôvodného trošku skrášlil.
Na stránke sa bude nachádzať aj bočný panel s najnovšími článkami, komentármi a taktiež aj s najnovším videom nejakej najnovšej pretekárskej hry, pod ktorým sa bude nachádzať niekoľko obrázkov s hypertextovým linkom na FREE závodné hry. Stránka je taktiež preložená komplet do Slovenčiny na koľko pôvodný text bol v Anglickom jazyku.
Predná alebo teda "Domovská stránka" sa bude dizajnom líšiť od ostatných, kde je veľmi pekne prepracovaná a nájdete na nej základné informácie o stránke a nejaké moje info čo na stránku pridávať budem a čo nie atď ....
Budem rád ak by ste sa k tomuto príspevku vyjadrili a poprípade napísali či stránka má reálnu šancu fungovať a či bude zaujímať široké publikum hráčov. Poprípade môžete napísať akú by ste skôr stránku privítali čo s týka PC hier.
Stránku typu najnovšie novinky zo sveta hier atď nemám v záujme robiť na koľko už takých stránok Českých a Slovenských existuje dosť, ako je napríklad Sector.sk, Doupe.cz atď ...
Stránku mám zatiaľ len lokálne v mojom PC a na žiadnom webovom serveri sa nenachádza. Do príspevku aj priložím pár fotografií ako stránka vyzerá.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: WWW Stránka
Vo Wordpresse zbuchane za par minut (vyzera to nic moc) a clanky pochybujem ze budu kvalitne.... Myslim si ze moju odpoved poznas.
-
hojko
Site Admin
Meno vpravo hore je prilis male vzhladom na nadpisy clankov, aspon tak to na mna posobi.
// vyjadrim sa ku WP, ked sa pozries na stranku a vidis ze je to WP, vies co je za tym, pride mi to ako amaterske - to je moj nazor (ale to je skor pohlad na to technicke prevedenie, resp. usilie vynalozene na vytvorenie stranky), ked sa pozries na web a nevies co to je, a zistis ze je to WP tak potom klobuk dole.
-
audiotrack
VIP
popisom ani screenmi ma tá stránka nijako nezaujala, ak by som na ňu prišiel, bolo by to zrejme len náhodou ale na 99% by som si ju nezaradil medzi obľúbené a nevracal sa tam.
-
Phantom1111
Light Expert
No dobre teda, tak ďakujem za vaše názory a som rád že ste úplne priamy, preto že keby som zaplatil webhosting a stránka by fungovala aj mesiac a nebola by na nej ani jedna návštevnosť, žiadne komentáre atď to by ma dosť mrzelo ... Takže tento projekt samozrejme padá .... A teraz sa pýtam čo by ste privítali vy. O akú stránku by ste mali záujem vy.
A ešte niečo prečo dávate za mínus WORDPRESS. Čo som pozeral na internete veľmi veľa stránok cez Wordpress je dosť navštevovaných a deň čo deň sa na takých stránkach zobrazujú nové komentáre a ľudia sa tam stále vracajú. Samozrejme že sa tam vracajú aj pre to, lebo je tá stránka pre nich niečim užitočná. Ja osobne Wordpress používam pre to, lebo sa do PHP kódov nerozumiem. Stránku ako ju vidíte som si sám predizajnoval, pretože pôvodná sa mi vôbec nepáčíla tým ako bol riešený bočný panel či telo stránky, kde sa nachádza obsah atď ...
A ešte niečo prečo dávate za mínus WORDPRESS. Čo som pozeral na internete veľmi veľa stránok cez Wordpress je dosť navštevovaných a deň čo deň sa na takých stránkach zobrazujú nové komentáre a ľudia sa tam stále vracajú. Samozrejme že sa tam vracajú aj pre to, lebo je tá stránka pre nich niečim užitočná. Ja osobne Wordpress používam pre to, lebo sa do PHP kódov nerozumiem. Stránku ako ju vidíte som si sám predizajnoval, pretože pôvodná sa mi vôbec nepáčíla tým ako bol riešený bočný panel či telo stránky, kde sa nachádza obsah atď ...
wordpress je v pohode, tiez som sa pozastavoval nad tym minuskom. z toho si nic nerob
Vzhlad by bol OK, ale tema je slaba. Iba s takymto katalogom by sa to neuzivilo predovsetkym preto, lebo vela hernych webov ma vyhladavanie, napriklad:
http://games.tiscali.cz/katalog/zavodni/?sort=rating
Toto presne pokryva tvoj zamer a povedal by som, ze aj omnoho obsiahlejsie ako mas moznost sam vytvorit bez toho aby si porusoval autorske prava.
http://games.tiscali.cz/katalog/zavodni/?sort=rating
Toto presne pokryva tvoj zamer a povedal by som, ze aj omnoho obsiahlejsie ako mas moznost sam vytvorit bez toho aby si porusoval autorske prava.
-
audiotrack
VIP
táto otázka sa tu objavuje pravidelne, takže aj tebe dám odpoveď akú by si tu od niekoho skôr či neskôr dostal: keby máme nápad čo slovenskému internetu chýba, spravíme takú stránku už dávno samiPhantom1111 napísal:.... A teraz sa pýtam čo by ste privítali vy. O akú stránku by ste mali záujem vy....
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja mam rovnaky nazor na WP ako Forsaken. To ze je to WP mi nevadi, vadi mi to, ze do sekundy rozoznas ze to je WP.
Napriklad tuto mi hned nedocvaklo ze to je WP: http://smiteportal.cz/ (samozrejme temu nerobili oni, len ju kupili, ale aj tak). Nehovorim ze tema je nejaka dokonale krasna, vsetky tie efekty mne osobne vadia a pripadaju mi ako keby som mal cely PC spomaleny, no rozhodne to je XYZ krat lepsie ako to co si mal ty.
Mozno spravit stranku o hrach a nejako do nej zakomponovat toto: http://www.pcmrating.com/games/space-engineers ?
Bolo by to celkom zaujimave
Napriklad tuto mi hned nedocvaklo ze to je WP: http://smiteportal.cz/ (samozrejme temu nerobili oni, len ju kupili, ale aj tak). Nehovorim ze tema je nejaka dokonale krasna, vsetky tie efekty mne osobne vadia a pripadaju mi ako keby som mal cely PC spomaleny, no rozhodne to je XYZ krat lepsie ako to co si mal ty.
Mozno spravit stranku o hrach a nejako do nej zakomponovat toto: http://www.pcmrating.com/games/space-engineers ?
Bolo by to celkom zaujimave
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Mozno na smiteportal.cz hned nespoznas, ze to bezi na WP, ale spoznaz, ze tie obrazky, ktore maju hned v uvode, tak jeden ma 0,7MB, dalsi ma 0,5MB a tak podobne, cize optimalizacia v tomto smere nula bodov.
-
Michaelo
Hardcore addict
JJ viem. Jednemu chalanovi robim web a tolko krat som ho zdrbal ze vsetko robi cez obrazky, aj tak mu to je jedno... Takze napriklad take menu cele aj texty je jeden obrovsky obrazok...
Takze bohuzial no... Ak si pozries na moj web https://rankpoll.me tak na celom webe su pouzite iba dva obrazky ktore dokopy maju 5kB
Takze bohuzial no... Ak si pozries na moj web https://rankpoll.me tak na celom webe su pouzite iba dva obrazky ktore dokopy maju 5kB
-
audiotrack
VIP
no veď to tak aj vyzerá
Ale to, že ten rankpoll vôbec nefunguje by bolo asi na inú tému.
Nemá zmysel porovnávať takýto web (blog) s nejakým jednoduchým hlasovacím neviem čím. Blog s dvoma obrázkami nespravíš
Nemá zmysel porovnávať takýto web (blog) s nejakým jednoduchým hlasovacím neviem čím. Blog s dvoma obrázkami nespravíš
-
Michaelo
Hardcore addict
Blog sa da spravit aj uplne bez obrazkov. Nehovorim o obsahu, ale o samotnom dizajne. Minimalne mne u niektorrych webov ide viac o to, aby boli pouzitelne ako na PC tak aj na mobile a aby ti nestahovali megabajty dat, ked je to uplne zbytocne.
Inak, co ti na nom nefunguje? Ja som to teraz otestoval viac krat a funguje bezchybne. Rovnako ako to testovalo viacero ludi, kazdemu o ide...
Ak o tom nechces spamovat tuto, tak mi napis PM.
Inak, co ti na nom nefunguje? Ja som to teraz otestoval viac krat a funguje bezchybne. Rovnako ako to testovalo viacero ludi, kazdemu o ide...
Ak o tom nechces spamovat tuto, tak mi napis PM.