wysiwyg html edior
wysiwyg html edior
stiahol som si wysiwyg html edior ... (http://jaro.pmkp.sk/openwysiwyg_v1.4.6c.zip ) ... potrebujem ktomu dorobit pridavanie smajlikov ... ale do JS som uplny baran neviete mi niekto poradit ??? ... ps. smajliky sa nemusia v po pridany zobrazovat - staci ked sa napise slovo napr. sml1 a ja si napisem skript aby ho zobrazilo ako obr ... thanks
Tu je to, čo som zatiaľ vytvoril:
Pridaj tieto súbory tam, kde máš nainštalované to openww (originálny wysiwyg.js si ulož). Tie obrázky smile* v adresári images majú mať veľkosť 16x16 (ale som lenivý).
Pridaj tieto súbory tam, kde máš nainštalované to openww (originálny wysiwyg.js si ulož). Tie obrázky smile* v adresári images majú mať veľkosť 16x16 (ale som lenivý).
- Prílohy
-
- openww.rar
- Úprava openwiziwyg
- (16.82 KiB) 77 stiahnutí
Porovnaj si ten súbor *.js s originálnym. Hľadaj (v tom mojom):etel napísal:co vsetko musim uravit ked chcem pridat dalsich smajlikov ??
Kód: Vybrať všetko
this.Toolbar[3] = new Array(
"smile1",
"smile2"
);
"smile1": ['Smileys1', 'Smile', 'smile1.png', 'smile1_on.png'],
"smile2": ['Smileys2', 'Wink', 'smile2.png', 'smile2_on.png']
case "Smileys1":
WYSIWYG.insertImage("smiles/smile.png", 19, 19, "center", 0, ":)", 5, 5, n)
break;
case "Smileys2":
WYSIWYG.insertImage("smiles/wink.png", 19, 19, "center", 0, ";)", 5, 5, n)
break;
nie nechcem aby bolo tak vela riadkov ... smajlici nech su samostatne a velkost a typ pisma necha sa zobrazi v prvom riadku ... chcem usetrit miesto ... a este ak by si vedel spravit .. ked pridam smajlika tak kurzor mi skoci inde a muim kliknut do textarei a znova pridat ... nedalo by sa to nejako spravit aby ten kurzor neodskakoval inde ???
Testoval si to cez ten súbor example.html? Tam je príklad (ten posledný), v ktorom je veľkosť a typ písma v jednom riadku (dá sa to nastavovať v súbore wysiwyg-settings.js). To vkladanie smajlíkov mi funguje normálne, takže neviem v čom môže byť problém. Vyskúšaj, či ti to funguje s tým example.html.