X12 CPU - Fake?
X12 CPU - Fake?
Dneska som hladal na Google Images screen z CPU-Z a nasiel som nieco zaujimaveho. (priloha) Co si o tom myslite? Moze to byt fake ked tam je valid? Hm
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: X12 CPU - Fake?
http://www.anandtech.com/show/2978/amd- ... -core-xeon
Amdčkový Magny Cours je 12 jadrový Opteron, tuším...takže na jeho tech. môže byť postavené aj to, čoho screenshot si sem postol.
Amdčkový Magny Cours je 12 jadrový Opteron, tuším...takže na jeho tech. môže byť postavené aj to, čoho screenshot si sem postol.
Najprv som si myslel ze je to serverovy procak, ale potom som si povedal ze 12 jadrovy? Doteraz som nevedel ze vobec existuje nejaky 12 jadrovy CPU. To by som chcel vidiet co pouziva NASA
-
dildo
Expert
podla mna fake 
tie procesory naozaj existuju nieje to fake
-
dildo
Expert
ale tak by malo vyplnene viac tych policok ako code name, naviac vedla ma napisane 2CPU no v CPU-Z sa da vybrat len jeden, lebo ta moznost je tam bloknuta..nechcem sa hadat, len to ma pre mna par nejasnosti 
Podla mojho nazotu to bude tym, ze ten procesor bud nebol este zverejneny, alebo sa nepredava a preto ho ani CPU-Z nerozpozna. Jednoducho nemaju databazu
asi
-
janciny
Light Expert
Ten procesor nie je ziaden fake. V Cinebench je tam normalne ako referencna hodnota na porovnanie..