Xbox vs PS

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
marek788
Light Star
Light Star

Xbox vs PS

Príspevok od používateľa marek788 »

Ahojte, tak chystam sa kupit si prvu hernu konzolu, no v podstate som v tom uplny amater a nevidim do toho. Sympatickejsi mi je skor Xbox, ale nemam to podlozene ziadnymi konkretnymi vecami, len mi je tak trochu srdcu blizsi, ale napriek tomu nvm, ci je aj v skutocnosti lepsi. Chcel by som vas teda poprosit o radu hlavne tych, ktori mate nejake skusenosti, ktoru by ste skor odporucali atd, popripade nejake odkazy na dobre weby, kde sa daju precitat objektivne hodnotenia, ale takisto aj za osobne skusenosti vam budem vdacny. Este by ma zaujimalo tiez, kedze pozeram, ze na xbox one je dost malo hier, no do starsej generacie sa asi uz neoplati ist, ze? Dik.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Xbox vs PS

Príspevok od používateľa dobi235 »

toto sa tu uz riesilo XY krat.. odpoved na to neexistuje..precitaj si recenzie, pozri videa na youtube, vyskusaj si obidve niekde v obchode alebo u kamarata a kup si co sa ti viac paci
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Unkown »

dobi235 napísal:toto sa tu uz riesilo XY krat.. odpoved na to neexistuje..precitaj si recenzie, pozri videa na youtube, vyskusaj si obidve niekde v obchode alebo u kamarata a....
....a kúp si miesto toho poriadnu grafiku a procák do svojho pc ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pozri si tbbt s07e19, tam je to jasne ukazane :-)
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

veru tolko krat to bolo uz rozoberane, ze uz sa nikomu do toho nehce ist znova. avsak univerzalne a jedine spravne riesenie je mat oboje :aasmile27: :smt023
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

ja som si zvolil xbox ale len kvôli tomu že tam je Forza, a na PS je zase Gran Turismo ktoré vôbec nemusím,
keby forza bola na obidve konzoly asi si zvolím PS len kvôli tomu že nemusím platiť členstvo na online
xbox som zvolil aj kvôli tomu že viac kamaratov ma xbox čiže more fun online with friends :)

čiže aj na tvojom mieste by som sa tak rozhodoval ak chceš hrať s kamarátmi, alebo si porovnaj hry ktore su len na xbox a ktore len na PS ktoré ta viac zaujmú
Napísať odpoveď