je to len to ked mas pc urcene do obyvacky alebo tak alebo ho ovladas pomocou dialkoveho ovladaca a podobne nic podstatne pre normal usera pcRainbowSix napísal:ako na 100% idem ju kupit no riadil som sa podla tochto http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=2
no hry mi vadia najmenej ale co je media center tusim ze to bude mat s daco mediami ale neviem co
XP v Vista
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
RainbowSix
Light Professional
-
cORP.
Addict
netreba ti jednoducho opovaz si na tuto zostavu kupit nove xpcko ak nechces casom lutovat a menit za dlasi system ber vistu ja na mojej konkretnej co mam nainstalovanu pri beznej udrzbe drzim pri zivote teraz rok ako uz som vravel xpcko by mne tolko len tazko vydrzaloRainbowSix napísal:tak to urcite neviuzijem ok dik za rady
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2008, 17:16 )
no este ma napadlo nemate prosim dake clanky o hodnoteny visti prosim ?
Tak vyuzijem tuto temu...
Stiahol som SimTower a vo Viste 64bit sa nechce rozbehnut(vyhodi to hlasku, ze verzia programu nie je kompatibilna so 64 bitovym systemom), aj ked pouzijem rezim kompatibility pre win 95
DosBox nemozem pouzit, pretoze tato hra uz vyzaduje windows, existuje na to nejake riesenie okrem vytvorenia virtualneho PC so starym windowsom?
Stiahol som SimTower a vo Viste 64bit sa nechce rozbehnut(vyhodi to hlasku, ze verzia programu nie je kompatibilna so 64 bitovym systemom), aj ked pouzijem rezim kompatibility pre win 95
DosBox nemozem pouzit, pretoze tato hra uz vyzaduje windows, existuje na to nejake riesenie okrem vytvorenia virtualneho PC so starym windowsom?
-
Šu-Do
Redeemer
da sa nejako vo Viste vypnut taka vec, ze kazdy jeden priecinok bude nastaveny rovnako ako ostatne ??
proste ikony budu ikonami a nie zoznamom alebo miniaturi v kazdej zlozke...
nastavil som si aby si vista nepamätala nastavenia zloziek.. to som odfajkol prec... no nepomaha.. ostanu VZDY nastavene tak ako ich necham.. toto je uz druha Vista... predtym som to mal tiez.. bola to jedna z prvych.. toto je uz so SP1... -.- ...
co sa este tyka programu Object Dock.. zhrniem to tu... da sa urobit aj taka vec, ze tam nebude len single click a hned sa otvori aplikacia alebo zlozka.. ale ze tam bude zlozka a podzlozky.. nieco ako v starte/programy
alebo je na to iny program ?? Vdaka
// a este... ked hram CoD2 mam tam o vyse polku nizsie FPS aj so sekanim, ze skace po velkych kusoch... z 80 na 40 atd... moze to
sposobovat vista ??
ramky je na to dost.. bude to zrejme CPUckom a VGA... aj pocas hrania CPU a VGA pocita veci vo Viste ??
/// mal som tam defaultne DX10.. ked som isiel instalovat svoje najlepsie nero 6.6.3 daco.. tak neslo.. zobral som teda 7.9.5.0.. 170mb pack.. kym to rozbalilo tak 10 minut.. na 1.7GB... vsetky tie kktiny okolo som vyhodil.. nechal som Nero Express a Burning Rom.. + Nero Wave Editor.. 530mb omfg.. oproti staremu nerovi ktory je uplne polahlivi 65MB.. no newa...
ide len o to ze ked som instaloval to nero tak to chcelo updatnut DX na DX9
.. nj sranda.. ze musim AKTUALIZOVAT.. inak ma to nepustilo dalej... cize otazka spociva v tom... ci moze to padnutie fps sposobit aj to ze som tam mal DX10.. asi kktina co ?? potom ked budem doma to skusim 
proste ikony budu ikonami a nie zoznamom alebo miniaturi v kazdej zlozke...
nastavil som si aby si vista nepamätala nastavenia zloziek.. to som odfajkol prec... no nepomaha.. ostanu VZDY nastavene tak ako ich necham.. toto je uz druha Vista... predtym som to mal tiez.. bola to jedna z prvych.. toto je uz so SP1... -.- ...
co sa este tyka programu Object Dock.. zhrniem to tu... da sa urobit aj taka vec, ze tam nebude len single click a hned sa otvori aplikacia alebo zlozka.. ale ze tam bude zlozka a podzlozky.. nieco ako v starte/programy
alebo je na to iny program ?? Vdaka
// a este... ked hram CoD2 mam tam o vyse polku nizsie FPS aj so sekanim, ze skace po velkych kusoch... z 80 na 40 atd... moze to
sposobovat vista ??
ramky je na to dost.. bude to zrejme CPUckom a VGA... aj pocas hrania CPU a VGA pocita veci vo Viste ??
/// mal som tam defaultne DX10.. ked som isiel instalovat svoje najlepsie nero 6.6.3 daco.. tak neslo.. zobral som teda 7.9.5.0.. 170mb pack.. kym to rozbalilo tak 10 minut.. na 1.7GB... vsetky tie kktiny okolo som vyhodil.. nechal som Nero Express a Burning Rom.. + Nero Wave Editor.. 530mb omfg.. oproti staremu nerovi ktory je uplne polahlivi 65MB.. no newa...
ide len o to ze ked som instaloval to nero tak to chcelo updatnut DX na DX9
Mam otazocku...Da sa v nejakej verzii MS Vista vyuzivat toto:
Mam 2 uzivatelov, kazdy ma svoj uzivatelsky profil, ktoremu sa da priradit konkretna HW konfiguracia... ?
Uvediem priklad:
1.uzivatel vyuziva integrovanu zvukovu kartu, cize HW config1
2. uzivatel vyuziva PCI zvukovu kartu, cize HW config2
Da sa to zariadit jednoduchym priradenim HW konfiguracie k uzivatelskemu uctu, alebo treba Disable/Enable kazde zvukove zariadenie pri odhlasovani usera...?
Mam 2 uzivatelov, kazdy ma svoj uzivatelsky profil, ktoremu sa da priradit konkretna HW konfiguracia... ?
Uvediem priklad:
1.uzivatel vyuziva integrovanu zvukovu kartu, cize HW config1
2. uzivatel vyuziva PCI zvukovu kartu, cize HW config2
Da sa to zariadit jednoduchym priradenim HW konfiguracie k uzivatelskemu uctu, alebo treba Disable/Enable kazde zvukove zariadenie pri odhlasovani usera...?