z .mkv do ineho formatu
z .mkv do ineho formatu
Mam taky problem. Mame telku Full HD, ale nemame prehravac blu-ray. Stiahol som si film Full HD a skusil som to dat na kluc a potom do USBcka na TV, ale nespustilo mi to, vypisalo nieco s kodekom.... Je mozne prehravat filmy v takej super kvalite na telke, aj ked nemame prehravac? ..... vopred vdaka, mozno len zmenit nejako to vydeo alebo? a ostane ten film aj v takej dobrej kvalite? .... VOPRED vdaka.....
Re: z .mkv do ineho formatu
zober notebook, pripoj na telku cez hdmi a spusti cez NB. problem solved 
//nj, prepoklad nb. dnes to má skoro každý...
//nj, prepoklad nb. dnes to má skoro každý...
vyriesene by to bolo, keby som mal ten noteboook
ale diky 
mediálne prehrávače sa dajú kúpiť už od 80€ a využiješ ich nielen na prehrávanie filmov - veľa z nich ponúka aj nahrávanie z TV, hudobný jukebox, fotoalbum, niektoré majú aj čítačku kariet takže môžeš pozerať fotky z foťáka / video z SD kamery na TV bez manipulácie v PC, niektoré dokážu sťahovať torrrenty alebo pozerať youtube na TV... určite sa do toho oplatí investovať, je to omnoho lepšie ako nejaké prepájanie PC-TV 
čo sa týka TV, ich USB dokážu väčšinou len prehrať JPG z USB, niektoré modely podporujú aspoň DIVX a len minimum MKV (aj to býva problém s DTS zvukom).
o konverzii formátu ani nehovorím, zbytočne prídeš o kvalitu.
čo sa týka TV, ich USB dokážu väčšinou len prehrať JPG z USB, niektoré modely podporujú aspoň DIVX a len minimum MKV (aj to býva problém s DTS zvukom).
o konverzii formátu ani nehovorím, zbytočne prídeš o kvalitu.