Zabíjačka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Trosku nadvaznosti na tento prispevok :D
Prílohy
picdump-18.jpg
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sepiroth napísal:preto, pokial niesi profik, máš si ho na to zavolať. niekto si myslí, že svina to dostane ho gebule a padne mrtva. aj to treba trfit, zvierata maju výdrž....
ale deže otec je v tom dobrý veľa známych si radšej zavolá jeho ako nejakého mesiara.. však ked dojdem domov tak to strihnem a pak to upnem jo? ale pre istotou sa najpv spýtam šéfa
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

ma3ix napísal:dlho sa netrapi, a aj tak sa chova na zabitie a na maso...takze neviem co sa tu rozculujes..aj tak mas rad tie klobasy a slaninu
Ibaze Digital nehovoril o tomto..Klobasky ma kazdy rad a je jasne ,ze sa svina chova na zabitie..

On hovoril o tomto :arrow:
ale ten hukot a rev ,ked tej svini zapnete tie volty, to je nieco,to je ina šou :lol:
.. :roll:
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tuto temu by mal pozret bukovsky - magor cez zdrave stravovanie, raz na markize reklamoval klobasku s tofu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Bukovsky je moj clovek ...presadzuje vydatne ranajky ! :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

peterkozel napísal:tuto temu by mal pozret bukovsky - magor cez zdrave stravovanie, raz na markize reklamoval klobasku s tofu
klobásu z tofu??? :smt078 to je čo za sporstú hovadinu.. :lol: :lol: ty vole za chvilku budeme mať vyrtuálny sex ni?
Filipito
Darca
Darca

Re: Zabíjačka

Príspevok od používateľa Filipito »

zuzkazuzka napísal:V poslednej dobe - keďže je práve to najvhodnejšie obdobie - počujem stále viac a viac o domácich zabíjačkach.
Aký je váš názor na túto celoslovenskú tradíciu? Praktikuje to vaša rodina? Ako to u vás prebieha a aká je vaša úloha v rámci celej "ceremónie"? Ste zástancami alebo odporcami takýchto aktivít? A myslíte si, že úloha prasaťa na tomto svete je naozaj takáto?

Prosím nezvrhnite diskusiu na vegetariánstvo, takú tému tu už máme, ale skúste sa na to pozrieť ako na niečo, čo má na Slovensku tuhé korene.
nezmenis to a ty asi byvas v meste a tam to je tak ze kazdy sa nato pozera ako keby to bolo zle ja kedze som z dediny tak to mam aj rad u nas to je kazdodenna tradicia a pochybujem ze oco alebo dedo tuto tradiciu zrusia
TOŤ moj nazor
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

v mojej rodine je ot tiez tradicia ale robi to skor babka na dedine...teraz castejsie vidim ako otec rozobera jelena po polovacke...fotky vam radsej neukazujem je to dost krvak...
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

triple napísal:klobásu z tofu??? :smt078 to je čo za sporstú hovadinu.. :lol: :lol:
ked by si sa pozrel do obchodu so zdravou vyzivou, takychto vyrobkov je tam kopu :wink:

moja babka a dedko volakedy chovali prasce na zabijacku, ale momentalne maju na dvore iba kury, tak sa u nich nekonala uz davno ziadna zabijacka :? , ale iba matne si spominam na tie casy, ale vascinou som nebola na pritomna na zabijani prasata, iba ked sa to vsetko varilo v kotli a robili sa klobasy :) .
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

kinjeril napísal:Nebude niekto robit este zabijacku? Ja som este na ziadnej nebol, pokial neratam bytunok. Cel by som take nieco zazit. :)
Kinjeril, Kinjeril, mestsky chlapec ako si ty by tam iba zavadzal...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

kinjeril napísal:Nebude niekto robit este zabijacku? Ja som este na ziadnej nebol, pokial neratam bytunok. Cel by som take nieco zazit. :)
Tento pol rok to už máme za sebou, ale nabudúce kľudne, stačí povedať. :D My sa len a len potešíme. :)
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Naša rodina to jaksi vykonávať nemôže,kedže bývam v 12-poschodovom paneláku a záhradu ani nič podobné nemáme.Pri zabíjačke som ešte nebola...asi by som sa nevedela na to pozerať,ako tam prasátko bezmocne kvičí :? ...hm,aj ked,musím sa priznať,že ked už to mám na tanieri,tak mi to nevadí.Ale zabiť,alebo aspoň sa podielať na takom niečom by som nedokázala. :cry:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

peterkozel napísal:tuto temu by mal pozret bukovsky - magor cez zdrave stravovanie, raz na markize reklamoval klobasku s tofu
Bukovského nespomínaj, on sa totiž stravuje tak zdravo až mu z toho všetky vlasy vypadali.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

no, pekne som si zaspominal na casy, ked sme robili zabijacku aj my, to bolo naposledy tusim v 1995, ale spomienky super..
Napísať odpoveď