cawťe no v škole nam neako zablokovali na pc pokec prosťe ked deš do miestnosťi tak nič ! akurat na profil možeš nevieťe ako bi som to mohol odblokovať ?
kkks že debil no diki teda no ja nerozmyšlam čo a ake i/y tak si to pls nevšimajťe :ˇ) aa neni nato ini sposob nečo lachšie čo by som dokazal pochopiť ?
xxxx223 napísal:cawťe no v škole nam neako zablokovali na pc pokec prosťe ked deš do miestnosťi tak nič ! akurat na profil možeš nevieťe ako bi som to mohol odblokovať ?
A koľko máš rokov? Možno už aktivovali na pokeci obmedzenia.
Významné limity pre deti a mládež
Špecialitou je obmedzenie maloletých. Deti do 10 rokov nebudú mať na Pokec takmer žiaden prístup. Ich profil a fotografie budú kompletne neverejné. Tie do 13 rokov budú môcť komunikovať len cez rýchlu poštu, nie v miestnostiach. Nebudú môcť zverejniť fotografiu, pozerať si budú môcť len profily vo svojej vekovej skupine. Užívatelia do pätnásť-šestnásť rokov budú mať podľa tvorcov vyhľadávanie obmedzené na užívateľov vo veku od 10-18 rokov. Mladiství do 18 rokov budú môcť plné meno a priezvisko zverejniť len priateľom a vyhľadávať medzi 13-18 ročnými užívateľmi.
Dospelí budú mať k dispozícii vyhľadávanie užívateľov od 15 rokov vyššie. Vo všetkých prípadoch ide o anonymné vyhľadávanie. Ak niekto pozná prezývku (nick) užívateľa, nájde ho v ktoromkoľvek prípade.
Firma sa neobáva, že si mladiství začnú zakladať iné kontá s nastaveným vyšším vekom, aby obmedzenia nemali. Myslí si, že drvivá väčšina tak neurobí. Presné vekové hranice ešte plánuje skonzultovať so psychológmi. Podiel mladistvých na Pokeci je podľa Azetu okolo 45 percent.
Z ďalších zmien tvorcovia uvádzajú nové zobrazovanie Galérií a pridanie ochranných prvkov proti spamu, najmä opisovania kódu z obrázku (captche).