zacat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

matis napísal:dufam ze sa mylis, a ak ma to nebude vediet prejst, tak to urcite skusim. Ale urcite mas pravdu ze je ich vela na vyber.
Ja ti k tomu poviem už iba jedno; Čo sa má stať sa stane,,, ak sa s ňou máš dať do kopi tak sa s ňou dáš, ak sa to má medzi vami pohnojiť, tak sa to pohnoji, takže pokiaľ nebudeš vymyšlať pi* tak to ako sa rozhodneš bude to správne rozhodnutie, či už jej niečo povieš, alebo nie a osobne si myslím,že pokiaľ jej nič nepovieš, aj tak sa to časom prejaví na tvojom spravaní k nej, či už zvyšenou pozornosťou a naklonnosťou,alebo naopak žiarlivosťou.
takže v konečnom dôsledku tomu aj tak nezabraniš,,,či jej to povieš, alebo nie,proste sa stane čo sa má stať,,, :)

A ešte niečo na povzbudenie,,, pokiaľ by som každej babe či kamoške skočil na jej "nie,budeme len kamarati" tak dodnes nemám babu,lebo každa baba až na jednu ma najskôr odmietla a až po čase sme sa dali dokopi a jej nazor sa zmenil.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:Ja ti k tomu poviem už iba jedno; Čo sa má stať sa stane,,, ak sa s ňou máš dať do kopi tak sa s ňou dáš, ak sa to má medzi vami pohnojiť, tak sa to pohnoji, ........
presne tomuto verím aj ja :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

Te-wei napísal:Ja ti k tomu poviem už iba jedno; Čo sa má stať sa stane,,, ak sa s ňou máš dať do kopi tak sa s ňou dáš, ak sa to má medzi vami pohnojiť,......
heh ano suhlasim...az nato ze on ma osud vo vlastnich rukach.....cize je to nanom co urobi a musi cakat nasledky
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Chlapče, pokial nebudeš vidieť nejakú iniciativitu od kamaratky tak ser na to. Zbytočne jej zamotáš hlavu a budeš čakať na dobrý vysledok, ale prekvapí ťa tým že ti povie "sme dobrí kamarati ale nechcem aby bolo medzi nami niečo viac, prepač mi to.." zostaneš z toho v riti, prestaneš s ňou udržovať taký kontakt aký si mal predtým a ona už nebude k tebe taká ako predtým. Pokial by si pocítil tu iniciativitu napr. pojdete spolu do nejakého podniku si sadnúť sami spolu, alebo stačí len počúvať a pozorovať správania...viem že niektoré ženy su také že "jaaj, moc ťa lubkam" a podobné chu**** ale neiktoré su normalne a dá sa to v pohode odpozorovať, teda aspoň nejaký ten základ.
Napísať odpoveď