zahadne mrznutie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zahadne mrznutie PC

Príspevok od používateľa dobi235 »

Zdravim, mam taky problem ze mi zahadne mrzne pc, niekedy pri hre niekedy pri surfovani na webe, nehodi to ziadny BSOD iba zamrzne a konec musim ho restartovat. Virus to nie je skusal som viac antivirusov.

skusal som:
-memtest - vsetko ok
-prime95 - bezal asi pol hodinu a ziadny problem
-furmark - takisto bez problemov teplota grafickej bola max 91°C a tam sa drzala pri 45% otackach ventilatora
-hddtune - vsetko ok

nevie mi niekto povedat kde by este mohol byt problem? :-?
marek011
Novice
Novice

Re: zahadne mrznutie PC

Príspevok od používateľa marek011 »

Čo sa týka HW tak by som sa zameral na zdroj.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nikde necitam zakladnu vec a to: Naformatoval som disk, nahodil tam cisty Windows... Tak ako to je, skusal si aj ten Win???
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mne to robilo uz dlhsi cas, win som odvtedy preinstsloval hadam aj 2krat, ale robilo mi to tak ze mozno raz za 2 mesiace zamrzol, ale posledne dni to bolo aj 3 krat za den aj 5min po restarte. Riesil som to s jednym kamaratom a ten mi poradil ze moze byt umierajuca graficka, tak som ju vcera vymenil a zatial to vyzera ze sa tym problem vyriesil.
Duressae
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duressae »

dobi235 napísal:Mne to robilo uz dlhsi cas, win som odvtedy preinstsloval hadam aj 2krat, ale robilo mi to tak ze mozno raz za 2 mesiace zamrzol, ale posledne dni to bolo aj 3 krat za den aj 5min po restarte. Riesil som to s jednym kamaratom a ten mi poradil ze moze byt umierajuca graficka, tak som ju vcera vymenil a zatial to vyzera ze sa tym problem vyriesil.

Davno ked som mal winXP sa mi stalo ze pri hrách zamrzal napr Flat out 1 jak ten panák vyletel z auta rovno freeze a koniec reštartoval som pc reštart trval aj 10minut po case som vymenil grafickú kartu a skončilo sekanie plne funkčný PC bez sekania
Este je možnosť ovládače grafiky ale to mal problem kamarat a nepomohlo mu to velmi
Tak isto si povysavaj PC raz kamosovi sekal pc aj ked len wordpad otvoril ked sme otvorili bedňu boli tam 4 pavúky s vajíčkami a tona prachu co spôsobilo hned prehrievanie no nie následný reštart
Tak jak hovori Hojko Naformátuj disky ak toto nepomôže
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

-ako som pisal vymena grafickej to vyriesila
-ovladace som mal vzdy najnovsie dostupne (nie beta-verzie)
-co sa tyka prachu v bedni, PC cistim par krat do roka nie som blby aby som mal bordel v bedni :wink:
-hdd bol uplne naformatovany asi pred pol rokom
Napísať odpoveď