Základoškolská láska - mám len 12 dňý, kím odýďe na strednú
Základoškolská láska - mám len 12 dňý, kím odýďe na strednú
caute, neviem ako mam povedat tomu najuzastnejsiemu dievcatu na svete ze ju miluje, pisem si s nou uz dolho na fb, je z mojej skoli, no je starsia o rok a pol, je na mojej chodbe na stastie, uz som vela krat naznacil ze ju milujem, vie ze si o nej myslim ze je dokonala a ta najuzastnejsia, no mysli si ze to vravim ironicky.chem vediet ci by to somnou skusila, no neviem ako sa to mam opitat, strasne sa pred nou hanbim ked ide, som dost rozklepany, hkas sa mi trase no ledva ju pizdravim. Prosim o neaku dobru radu, mam uz ken 12 dni, a potom ide na strednu
Re: laskaa xD
Kašli na baby a radšej sa uč slovenčinu.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zmeň si názov témy prosím Ťa na niečo normálne, ináč Ti ju zatvorím. Ďakujem. Ku téme sa nejdem vyjadrovať, nemám sa chuť dnes rozčulovať, ani nadávať.
Neskúsila by to s tebou. Úžasné baby o takto vyspelých ľudí ako si ty ani nezakopnú.
P.S : xD xD
P.S : xD xD
-
audiotrack
VIP
a keď jej to povieš, tak na tú strednú nepôjde? Alebo sa tu bavíme o vzťahu na 12 dní?lololoko napísal:caute, neviem ako mam povedat tomu najuzastnejsiemu dievcatu na svete ze ju miluje, pisem si s nou uz dolho na fb, je z mojej skoli, no je starsia o rok a pol, je na mojej chodbe na stastie, uz som vela krat naznacil ze ju milujem, vie ze si o nej myslim ze je dokonala a ta najuzastnejsia, no mysli si ze to vravim ironicky.chem vediet ci by to somnou skusila, no neviem ako sa to mam opitat, strasne sa pred nou hanbim ked ide, som dost rozklepany, hkas sa mi trase no ledva ju pizdravim. Prosim o neaku dobru radu, mam uz ken 12 dni, a potom ide na strednu
On to myslel tak, že potom sa s ňou možno už tak často nebude vedieť stretnúť a proste nechce zmeškať šancu.
ty sa uc ostava my 12 dni
na strednej si aj tak najde nejakeho velkaca, kasli na to
ostava ti 12 dni a cele prazdniny, ci inde ako na tvojej chodbe ju neuvidis?
nedavam tomu velke sance iba ja, ci aj vy?
nedavam tomu velke sance iba ja, ci aj vy?
-
audiotrack
VIP
ešte na facebookuCheZteR napísal:ostava ti 12 dni a cele prazdniny, ci inde ako na tvojej chodbe ju neuvidis?
Myslím že je málo dievčat ktoré by chodili so skoro o dva roky mladším nevyspelým jedincom.
-
uplink
VIP
Darmo no, tak to vyzerá keď príde ovečka [lolko] medzi vlkov [hojkáči]
...
mozno ked odide na strednu, do jej triedy pride ina trieda a on sa zalubi do inej 
-
audiotrack
VIP
no, ale bude mať na to iba rok a pol, lebo potom zase odíde on na strednúCheZteR napísal:mozno ked odide na strednu, do jej triedy pride ina trieda a on sa zalubi do inej
Na tomto fóre som krátko, ale stihol som si všimnúť že ľudia sú tu často až moc krutí. 
ved ju zastav na chodbe, niekde pri bufete a spytaj sa jej, ci ti nenecha nejake referaty, ktore jej uz netreba, ale tebe sa budu hodit v dalsom rocniku, kup jej osie hniezdo a nenapadne jej naznac ze ju milujes...ked toto nezaberie tak potom uz nic 
-
uplink
VIP
DonAndres -
CheZteR -
CheZteR -
neviem ako sa meni nazov temy, poslala mi par gifov kde sa bozkavaju a pisala ze je to nadherne , neviem ci to mam brat ako znamenie
-
uplink
VIP
Definitívne
premenujem Ti to...
//už som to aj "upravil"
//už som to aj "upravil"
Re: Základoškolská láska - mám len 12 dňý, kím odýďe na stre
ten nazoc wtf xD