ZALAMOVANIE DO HARKU

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
anacristina
Novice
Novice

ZALAMOVANIE DO HARKU

Príspevok od používateľa anacristina »

Ahojte.
Prosim Vas nevie mi niekto zodpovedat na ansledujuce otazky?
1)neviete na akej stranke by som nasla na stiahnutie program na zalamovanie do harkov? (nie do stranok)
Napriklad Quite Imposing, alebo Kodak Preps?Ale ten prvy by bol lepsi..mam stiahnute kodak preps 5.3,ale nejak moc sa tomu nerozumiem, na akom principe to funguje,skusala som aj help v programe,ale nepomohlo.
2)vedel by mi niekto poradit,kto sa tym programom rozumie, ako sa zalamuju stranky?Som pokrocili uzivatel a pochopim to dost rychlo,len by som privitala nejaku pomoc. Potrebovala by som to v co najkratsom case.Nejde mi o nejake prirucky(ak by boli nepohrdnem),ale hlavne aby sa mi vysvetlilo,ako sa zalamuje do harkov.
3)da sa kupit Quite Imposing aj v ceskom jazyku?
4)Je adobe distiler to iste ako PitStop?Jedna sa o upravu pdf,pred vystupom...minule som si stihala distiller,ale naskocilo mi vzdy pri otvoreni iba nejake mensie okno..a na nete som nasla,ze tam treba ponastavovat este nejake vecicky,lenze z toho jedneho okienka sa nedalo nikam inam prepnut,tak by som poprosila,ci nevie niekto, sucastou akeho acrobatu je distiller.
5)ako zistim rozlisenie obrazka v DPI v programe adobe phtoshop CS

Ak by sa niekto nasiel budem rada ak sa mi ozvete sem,alebo na [email protected]

Dakujem pekne vsetkym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Napísať odpoveď