Zalomeny kluc
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zalomeny kluc
CHlapi mam otazku, zalomil sa mi kluc na aute, zohnal som si novy, dal vyfrezovat planzetu, staci teraz len vymenit transponder zo stareho kluca do noveho? Este som to nevyskusal, nechcem aby sa mi nedaj boze zablokovala RJ
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 13:47)
Nikto nevie poradit?
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 13:47)
Nikto nevie poradit?
Re: Zalomeny kluc
myslím si že môžeš, nedávno som si dával vystrelovací kľúč, dal nakódovať immo, bolo my povedané že lepšie dať nový, lebo ten v starom kľúči sa naho*no vyberá a môže prasknúť, a aj do nového kľúča immo prilepil dajakým lepidlom
-
PAuLi3
Darca
no ten zo stareho kluca som vybral v pohode, v kluci som mal taky patent aby to drzalo, nebol prielepeny,,, a ak by som chcel dat nakodovat imobilizer, tak tot spravia aj v klucovej sluzbe? alebo kde?
aha, tak ja som to mal konkrétne na vw g4, neviem čo máš ty
v kľúčovej službe asi ťažko, treba nato človeka s diagnostikou, mne musel najprv vyčítať PIN s budíkov a potom mohol kódovať
v kľúčovej službe asi ťažko, treba nato človeka s diagnostikou, mne musel najprv vyčítať PIN s budíkov a potom mohol kódovať
-
RATZINGER666
Darca
jo, treba nanovo nakodovat imobilizer, ale v klucovej sluzbe urcite nie, bud to riesit origo diagnostikou alebo autorizovanym servisom...
nechodis okolo PB/PU?
nechodis okolo PB/PU?
-
PAuLi3
Darca
tak pisal som do jednej klucovej sluzby a povedali, ze v pohdoe mozem dat stary transponder do noveho kluca
ak ti ide bezproblémovo vybrať, tak si to len prehoď 
-
RATZINGER666
Darca
no ak sa da vybrat, tak je to jasne... ale s kodovanim noveho v klucovej sluzbe, no neviem, neviem 
-
Clean_Up
Professional
Immo (to je tá maličká sklenená trubička), môžeš bez problémov prehodiť do nového klúča, len dávaj pozor, ak ho budeš vyberať, aby ti nepraskol, prípadne aby si ho celý nezlomil, ináč si skončil. Väčšinou je v klúči prilepený. Najlepšie použiť odstraňovač lepidla, alebo niečo, čo dokáže uvolniť lepidlo. Ja som použil riedidlo. Trochu som sa s tým hral, ale nakoniec som ho vybral.
Immo slúži, len na naštartovanie auta, bez neho nenaštartuješ. Dokonca bez immo otvoríš manuálne aj dvere (pootočením klúča v zámku).
Pokial máš na klúči aj dialkové ovládanie a auto odomykáš dialkovo, stlačením tlačidla na klúči, tak ten nový klúč si musíš nakódovať podla tvojej RJ (dialky). Ináč nebudeš môcť dialkovo otvárať auto.
Immo slúži, len na naštartovanie auta, bez neho nenaštartuješ. Dokonca bez immo otvoríš manuálne aj dvere (pootočením klúča v zámku).
Pokial máš na klúči aj dialkové ovládanie a auto odomykáš dialkovo, stlačením tlačidla na klúči, tak ten nový klúč si musíš nakódovať podla tvojej RJ (dialky). Ináč nebudeš môcť dialkovo otvárať auto.