ja v tom nevidim nic uchylneho akorat sem rekl ze s ni jednou vyroste moc hezka holka. Nic vic se nestalo .. takze nevim kde si vzal slovo "uchylnosti".
Vigor napísal:Tato tema je uchylna, no ked som si precital toto...
"Kdyz mi bylo tak 17 ji (7) tak sme v parku za jejim barakem chlastavali vina, piva, rumy, vodky,.. a v te dobe sem rikal "divej vidis tu holku tam co venci toho psa??" Tak z ni vyroste moc pekna cicina. Uteklo 7 let a musim rict ze sem se vubec nemylil."
To je uz uplne ina liga uchylnosti
Nj, to ja zvyknem hovorit o dievcatach v jej dnesnom veku
Jezis pálte uz do pče zaxomplexovany 20 rocny chalani co by nikdy nemali sancu u vrstovnicky balia je*** 15ky s pokecu aj to na vek a ked do vas niekto zadrie tak sa aspon mozte vyhovorit ze aka je vyspela preboha...
JV napísal:Jezis pálte uz do pče zaxomplexovany 20 rocny chalani co by nikdy nemali sancu u vrstovnicky balia je*** 15ky s pokecu aj to na vek a ked do vas niekto zadrie tak sa aspon mozte vyhovorit ze aka je vyspela preboha...
Ze zakomplexovany tak ty si myslim dobre no.. V mych 15 sem nemel problem sbalit 20 letou holku "myslim ze ani ted by to nebyl problem sbalit o par let starsi holku ". Mimochodem vztah nam vydrzel 3 roky. 15 z pokecu?? .. jak si na tohle prisel?? A ano oproti svym vrstevnicim je v mysleni a nazhorech dal.
Furt to iste dookola Fikotek vezmi si ju ked je taka skvela..naco cakas, ked steobaja pre seba stvoreny..
Ked je taka vyspela, chcel by som ju vidiet vybavovat si poistenie, ucet v banke a podobne..Ked oproti tej tvojej 20ke je lepsia..
Niekedy sa tu rozum pozastavy..
Poukazoval som na Fikotekove stale dotazy, aka je jeho 14rocna (pardon uz asi 15) mudra a rozumna v porovnani s dospelymi dievcatami okolo 20r..Tak poukazujem nato, ze je ine byt rozumny na zakladnej skole a ine byt rozumny a vediet sa v zivote postarat o seba.
Vsak co staci 14ke aby bola rozumna? Aby zo skoly nosila same 1nicky nie?
Rokmi pribudaju problemy cloveku a starosti, takze je krasne vychvalovat a porovnavat dieta so starsimi dievcatami..No ked pride na lamanie chleba, tak zistis, ze ta tvoja 14ka v 20ke bude takmer taka rovnaka ako ta tvoja byvala 20ka, kde uz aj ju budu trapit problemy a podobne..
Nechajte ho z nej bude urcite pravnicka lebo jej to mysli uz teraz.A on bude staryc ch*j vyvaleny na gauci a ona bude zanho makat.To ona je teda fakt rozumovo vyspela a je ina ako ostatne pretoze musi chodit o 10 rokov starsim typkom.Keby mala hlavu pochopi ze je pixa co sa len strapnuje lebo v hlave nic zaujimave len ze ma 24 rocneho pedaka na krku.Ze sa tebe paci ze ta pocuva na slovo a zera kazdu tvoju somarinu co pustis?Proste ty sa nemas asi o com rozpravat tak sa rozpravate o takychto veciach: kedy pojdeme nakupovat, co kupime, co ste vyviedli v skolke pardon v skole, ktora mala kedy kramy, ktorej kamaratke co aky chalan z triedy poslal papierik..O com sa da so soplanov vlastne vypravat?Lol trapas chyti vas fizel v parku dajte obcianske ona 14 ty 24 a ides na vysluch *rofl*
teraz som si predstavil tu poslednu situaciu, to by fakt vyzeralo užasne btw v 14 to ani občianku nemá, bwuhahah
// fikotek: ale nič, len že by to vyzeralo ešte komickejšie, bol by si za uplneho peďáka
citizen napísal:Nechajte ho z nej bude urcite pravnicka lebo jej to mysli uz teraz.A on bude staryc ch*j vyvaleny na gauci a ona bude zanho makat.To ona je teda fakt rozumovo vyspela a je ina ako ostatne pretoze musi chodit o 10 rokov starsim typkom.Keby mala hlavu pochopi ze je pixa co sa len strapnuje lebo v hlave nic zaujimave len ze ma 4 rocneho pedaka na krku.Ze sa tebe paci ze ta pocuva na slovo a zera kazdu tvoju somarinu co pustis?Proste ty sa nemas asi o com rozpravat tak sa rozpravate o takychto veciach: kedy pojdeme nakupovat, co kupime, co ste vyviedli v skolke pardon v skole, ktora mala kedy kramy, ktorej kamaratke co aky chalan z triedy poslal papierik..O com sa da so soplanov vlastne vypravat?Lol trapas chyti vas fizel v parku dajte obcianske ona 14 ty 24 a ides na vysluch *rofl*
Nevim jestli z ni bude zrovna pravnicka ale kazdopadne pujde na dobrou skolu ja se urcite nebudu valet na gauci. ch*j si tak ty "To by me zajimalo jak si na tohle prisel" Ona je rozumovo vyspela oproti svym vrstevnicim. Pixa urcite neni "kam jen na tohle chodis?? Strapnuje?? Ona me neposloucha na slovo "boha to sou ale vymysli" Ja se muzu porozpravat o cemkoliv. To posledni sem nejak nevychytal .. proc bych mel jit na vyslech?? Z jakeho duvodu?? Protoze spolu sedime na lavicce?? Ty si dneska asi hodne popil co?? Z tveho prispevku mam tak akorat legraci.
fikotek, skús opísať, o čom sa tak bežne rozprávate, keď ste spolu? Nechcem žiadny flame a vidím, že ty takéto narážky aj dobre znášaš a v kľude vieš odpovedať, ale nedá mi to.
Keď nad tým ja uvažujem o čom sa väčšinou s priateľkou bavíme, tak sú to najmä vzťahy. Tzn. kto, kde, s kým, ako sa kto má, čo kto robí, čo komu kto (ne)spravil. Ďalej rozoberáme rôzne situácie, ich riešenie. Často sa zamýšľame do budúcnosti...
Samozrejme, že sa rozprávame aj o úplných somarinách, ale toto sú také témy trochu aj na zamyslenie. Tým nechcem povedať, že tá tvoja nedokáže rozumne uvažovať, len neviem, či by som dokázal viesť rozhovor s niekým, kto o tom má len takú predstavu, že "moja mama povedala". Stále mi behá v hlave ten detský, kúsok sprostučký alebo skôr naivný rozumček a to by som ja asi neprehltol.
pinco napísal:fikotek, skús opísať, o čom sa tak bežne rozprávate, keď ste spolu? Nechcem žiadny flame a vidím, že ty takéto narážky aj dobre znášaš a v kľude vieš odpovedať, ale nedá mi to.
Keď nad tým ja uvažujem o čom sa väčšinou s priateľkou bavíme, tak sú to najmä vzťahy. Tzn. kto, kde, s kým, ako sa kto má, čo kto robí, čo komu kto (ne)spravil. Ďalej rozoberáme rôzne situácie, ich riešenie. Často sa zamýšľame do budúcnosti...
Samozrejme, že sa rozprávame aj o úplných somarinách, ale toto sú také témy trochu aj na zamyslenie. Tým nechcem povedať, že tá tvoja nedokáže rozumne uvažovať, len neviem, či by som dokázal viesť rozhovor s niekým, kto o tom má len takú predstavu, že "moja mama povedala". Stále mi behá v hlave ten detský, kúsok sprostučký alebo skôr naivný rozumček a to by som ja asi neprehltol.
No jak si ctu o cem se bavis se svoji milou tak mi to pripomina i nas Ale nejvic asi rozebirame lidi okolo nas kdo jaky je, kdo co udelal, kdyz udelal neco vaznejsiho tak proc, pak jak bychom to vyresili my, jsem docela velka banda lidi takze mame porad koho rozebirat . Jinak koumame sem tam i budoucnost .. to je asi v kazdem vztahu "vis co jak by mel vypadat nas spolecny dum, byt" "to je ale hodne velky vylet do budoucnosti" ale tak proc ne ze. Samozrejme temata jako hudba, filmy,.. Kdybychom jeli nekam na vylet tak kam Ona chce porad do Trebone. A samozrejme co sme prozili kdyz sme spolu nebyli "teda pokud se stalo neco co stoji za rec".
Tak to mate zaujimavu debatu musim uznat mozno ma v tej hlave viac ako ostatne pipky.Mne je smisny ten vas vek 24 a 14.Vo vchode tiez mame nejaku piatacku tak ze bi som zacal ponej pokukovat a povedal bi som si tak ta bude za 3 roky moja
citizen napísal:Tak to mate zaujimavu debatu musim uznat mozno ma v tej hlave viac ako ostatne pipky.Mne je smisny ten vas vek 24 a 14.Vo vchode tiez mame nejaku piatacku tak ze bi som zacal ponej pokukovat a povedal bi som si tak ta bude za 3 roky moja
Me tento vek vubec smesny nepripada 10 let je podle me tak akorat. Napr. Muj otec je od mamy o 18 let coz v te dobe bylo uplne normalni. Takze v dnesni dobe nejakych 10 let nebude problem. K te piatacke .. aby ses nakonec nedivil.
Me to prijde docela zajimave ze sem si to jednou rekl a za par let se mi to splnilo A je presne takova jak sem si to predstavoval. Hlavne sem si rikal aby neposlouchala Disco a to se taky splnilo Posloucha i to co ja "dubstep, jungle, tekno, sound systemy,..
Fuha, no môj otec je od matky starší o 13 rokov. Tento rok oslávi 60tku.
Čím ďalej, tým viac je to otrava.
Otec nadáva na matku že furt je zteperená pri televízore. Ona si z neho zase uťahuje že zabúda, že má sklerózu, vraj ma vláči po krčmách a jeho pochybných kamošoch.
(som ale na strane otca)
No neviem čo bude keď bude otec v dôchodku a matka na vrchole "kariéry" v robote.
Racius napísal:Fuha, no môj otec je od matky starší o 13 rokov. Tento rok oslávi 60tku.
Čím ďalej, tým viac je to otrava.
Otec nadáva na matku že furt je zteperená pri televízore. Ona si z neho zase uťahuje že zabúda, že má sklerózu, vraj ma vláči po krčmách a jeho pochybných kamošoch.
(som ale na strane otca)
No neviem čo bude keď bude otec v dôchodku a matka na vrchole "kariéry" v robote.