Ahojte mam taky problem..
Ked na pocitaci startujem nejaku hru alebo iny software tak mi pri starte tohto programu asi na 3 sekundi doslova zamrzne PC (ked mam pustene mp3 tak mi doslova seknu spolu s PC)
Mam novy pocitac asi 2 mesiace s procesorom C2D E6400,Nvidia Gforce 7600 GT,1GB DDR2 RAM ......
mozete mi poradit cim to je?
// edit ovladace mam aktualizovane vsetky,zdroj 400 W podla mna dost na tuto zostavu ,a keby to bolo v komponente tak zamrzne podla mna PC normalne a nie len na 3 sekundi
"zamrzanie" PC
Aky mas disk? Zaujima ma to preto, lebo ja mam seagate, som na nete, vsetko v pohode, no akonahle by som spustil daku hru, alebo program, tak akoby sa ten disk len prebral zo zimneho spanku, taky zvuk ako ked sa nieco zacne roztacat, no 3 sekundy to asi netrva, skor tak do 2 max. Mozno sa to da dakde nastavit, vypnut sluzbu čo sa o to stara, no netusim kde.
Aky mas zdroj? Pri starte pocitaca ti nezapina dlhsiu dobu od stlacenia tlacitka power chladice atd? Robi to od kupy PC uz? A popridape spyware nemas skus to prebehnut nejakym softom. Ja typujem zdroj alebo spyware alebo potom vysoku teplotu PC pozri si cez motherboard monitor program aku mas teplotu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.zdnet.de/downloads/prg/m/w/de0AMW-wc.html