Zamrzanie systemu! Uz ma to hneva

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zamrzanie systemu! Uz ma to hneva

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Caffte uz ma hneva jedna dost svinska vec!!! Mam takyto problem. Kupil som si grafiku ako ste si uz aj mohli vsimnut, a je tu taky problem. Ked spustim komp, tak zamrzne. Ale nie vzdy! Len niekedy. Ja neviem ci je moja maticna rasista na nVidie alebo co. Ked som mal este pred rokom nVidiu GeForce 7300GT tak toto iste sa dialo. Ked som mal ATI klud bol nic nemrzlo. Ale ked som si kupil 8800GT tak to robi zase. Cim to moze byt neviete? Ovladace mam nie zrovna najnovsie lebo najnovie sa mi nedaju nainstalovat. :( Ale nemoze to byt bud BIOS-om alebo VIDEO BIOS-om? Dakujem za odpovede. K+ istá
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

podla mna softwarovy problem, ci si skusal uz reinstalovat system? ono s niecim podobnym som sa stretol aj ja u par dosiek...ale tazko prist na pricinu toho ze co to sposobuje
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ano skusal, a dokonca 2x a to mam tu grafiku asi len 15 dni. Neviem ci to nebude nahodou chyba na doske v chipsete. Je to nVidia NFORCE 570SLI. Aj ja si ale myslim ze to bude chyba dosky. Skusim vymenit, ale neviem kedy budu peniaze, ale myslim si, ze sa to tym vyriesi. :) Kazdopadne neda sa to vyriesit este nejako flasnutim biosu alebo videobiosu?
Sheep
Addict
Addict

pisal si ze len niekedy to mrzne, ale ked ti to prave nezmrzne tak chodi vsetko ok? zobrazovanie, hry...atd..ci to zmrzne aj pri zatazeni alebo po nejakom case?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ono to zamrzne len vtedy ked sa spusta do windowsu. Nikdy inokedy. Ked to vtedy nezamrzne tak to mi este nezamrzlo nikdy potom.
Sheep
Addict
Addict

A to mas tam XP ci Vistu?Je mozna nekompatiblita ovladacov dosky so systemom a grafickou kartou sucasne.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam XP, a ako myslim ze by bola nekompatibilita ovladacov?
Sheep
Addict
Addict

xXPAINKILLERXx napísal:ja mam XP, a ako myslim ze by bola nekompatibilita ovladacov?
pisal ze ti to zmrzlo po spusteni winu, takze vtedy sa nahravaju ovladace, najlepsie bude ked tu kartu zoberies a otestujes v inej doske...alebo zozen nejaku podobnu a vyskusaj u seba
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja si myslim ze to robi doska. Ale zeby som vyskusal u niekoho ineho to je dobry napad. Vyskusam.Akurat neviem u koho vsetci co poznam maju len AGP-cka. :(
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

co tak disk ??? silnejsia grafika, slabsi zdroj tak odpaja disk a ten zamrzne....
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

neviem, ale ja mam eurocase 450W. Na grafiku staci, (zevraj) a pri ATI-ne to nerobilo vobec!!!! Robilo to len pri nVidia a mal som kedysi GeForce 7300GT a tam mi to robila tiez. Tato maticna je asi rasistka na nVidie inak to nevidim... :'(
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ma taky mrznul pc a to dvama duvody antivirem nebo nejakym softwarem
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Nainstaluj najnovsie ovladace cez spravcu zariadeni tym sposobom, ze v instalatore spravis len prvy krok, tzn, ovladace sa rozbalia dade asi do zlozky nvidia na c:, potom sa ti spusti nove okno. To zrus a v spravcovi daj updatovat ovladac a vyber konfiguracny subor v zlozke nvidia.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ospravedlnujem sa ze som neodpisoval, ale nejako som na tuto temu zabudol. Ide zase o to. Aj ked som to urobil ze som mal ovladace preinstalovat tym sposobol cez Device Manager tak sa to nijako nevyriesilo :( :( :evil: :evil: a ja uz neviem co mam stym robit prisaham bohu to oplieskam vyrobcovy o hlavu!!!!!!!!! :'( prosim vas ak niekto viete co mam stym robit, tak by som bol veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemli vdacny!!! A este som zabudol na jednu vec. Chcel som si zahrat Gothic 2. Dobra klasika tak si zahrame, a islo vsetko, az asi po 1 hodine herneho casu sa stava to, ze: ked hru zapnem tak VZDY po asi 30 sekundach hrania sa sam vypne monitor, a zamrzne comp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani restart nepomoze! Len ho vypnut a zase zapnut! Uz som zufaly........
Ramirez
Amateur
Amateur

Update BIOSu

Príspevok od používateľa Ramirez »

Vyskusaj update BIOSu tvojej MB, moze to vyriesit nekompatibilitu MB - VGA.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vyskusam. Len neviem ci je este novy ma maticnu MSI MS-7250 (chipset nVidia nForce 570 SLI )
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

nedavno vysiel novy Bios (tusim 3.10 ak mas MSI K9N SLI), mozes updatovat cez MSI Live Monitor (http://www.msi.com.tw) alebo radsej cez disketu (stiahnes tu: link) - tam si len postupne vyber Mainboard-AMD platform-SocketAM2-NVIDIA-Nforce570SLI MCP- a presny typ dosky aky mas :wink:
Napísať odpoveď