taky problem sa naskytol. pred dvoma dnami zapnem pc a jedine co zrobil zacal len piskat. ako keby nieco nebolo vporiadku s harwerom. tak som vypol z el. siete pockal minut a zapol potom uz siel..no problem je v tom ze to robi neustale ked je dlhsie vypnuty pc vzdy ak ho potom chcem zapnut musim ho vypnut s el. siete trocha pockat a potom uz ide. zacalo to znicoho nic robit nevymienal som hardwer ani nic nevyberal alebo pridaval takze vobec neviem v com moze byt chyba. ked som pozrel na maticku dosku kde ukazuje aky problem je pisalo mi tam ze (EXPAND COMPRESSED BIOS CODE TO DRAM).
nezda sa mi to aby to bolo v HDD. robil som aj softwerove testy a vsetky testy boli bezchybne. ani sa nejako rapidne nenahrieva. len teraz som si spomenul ze mi to uz raz robilo a nakoniec bola chyba v tom ze bola slaba baterka na doske a resetovalo mi to bios ked po defaultnom nastaveni mi nahodilo FDD mechaniku no tu nemam tak to robilo nejake problemy no ale ako som kupil novu baterku nastavil BIOS tak to slo v pohode a teraz zas toto..
no postupom casu som zistil ze robi to kvoli procesoru..procesor mi pracuje na 2GHz no ked ho chcem zapnut neide az pokim sa to neresetne a nenastavy mi ho na prekvenciu 1GHz co nechapem preco to robi..vie mi niekto v tom poradit ?
SSemteXX napísal:jednoznacne bude problem v HDD...cize v harddisku....mne sa to stalo tiez..je to ventilator...PC som dal do opravy a museli mi vymenit cely HDD..
tak neviem ci to chapem ale tak sa neviem podla tvojho postu rozhodnut ze co si mal chybne, ci disk alebo ventak