zapnutie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
spacefrog
Novice
Novice

zapnutie PC

Príspevok od používateľa spacefrog »

Caute ludia potrebujem mensiu radu.
Ked vypnem PC tak sa normalne vypne ale nejde potom zapnut pokial nevypnem a nezapnem vypinac v zadu na zdroji...
Stlacim tlacitko pre zapnutie a nic sa nedeje ako nahle vypnem ten vypinac na zdroji tak sa roztocia ventylatory a zastanu.. Ak ho potom zapnem tak normalne nabehne... Neviem ci sa mohol odpalit zdroj lebo kupil som grafiku a ma mat min 400W zdroj a mam len 350W... :(

popredu dikes moc za rady... :wink:
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ja si skor myslim ze to je tlacitkom alebo doskou toto by zdroj nemal robit pozri na doske ci mas dobre zapichnuty kabel od vypinaca do dosky
spacefrog
Novice
Novice

Príspevok od používateľa spacefrog »

No asi to bude ta doska. Tlacitko som skontroloval a este mi zacalo robit to ze mi nenajde pri spusteni win niektore USB zariadenia ako mys a modem. Win to nieje lebo som to skusil preinstalovat a nepomohlo :-(
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

mne zas nejde PC zapnut vobec, ked zapnem vypinac vzadu na zdroji, tak sa rozsvieti LED-dioda na doske a mys ale ked zapnem vypinac tak sa nic nedeje. Rozobral som ho ale nic som nezistil, ziaden odpojeny kabel a vypinac vyzera byt OK.

Stretli ste sa s tym uz niekto? Co moze byt chyba?

//autoeditácia príspevku ( 16 May 2008, 22:32 )
usudil som ze bude chyba asi v zdroji.

Zaroven sa chcem spytat, aky je rozdiel medzi ATX a ATI zdrojom?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

spacefrog napísal:No asi to bude ta doska. Tlacitko som skontroloval a este mi zacalo robit to ze mi nenajde pri spusteni win niektore USB zariadenia ako mys a modem. Win to nieje lebo som to skusil preinstalovat a nepomohlo :-(
Preinstaluj este raz, nahod nove ovladace a malo by to ist, tiez sa m istalo ,ze po cerstvom nainstalovani mi nesli USBcka, a po opatovnom preinstalovani uz isli. :wink:
Napísať odpoveď