CAfte.Prave som dosiel s obchodu.Kupil som si napalovacku znacky LG zapojenie SATA.Nahodil som ju do bedne ale v pocitaci mi ju neukazuje.Mohol by mi niekto poradit ako to spojazdnit?Ale dvierka sa mi otvaraju normalne na nej.Zapojena je cez SATA ktore ide zo zdroju.Diky vsetkym.
takto:ked som kupil napalovacku nedali mi knej ten SATA kabel.Dosiel som domov otvoril bednu a videl som ze je tam SATA koncovka zo zdroja.Tak som to donej zapojil a ona akoze dvierka otvori ale nieje zobrazena v Tomto pocitaci.Lepsie bude asi ak zajtra kupim SATA kabel ktory rovno zapojim do dosky a do napalovacky.
to co si ty zapojil je podla mna molex, je to len napetie(alebo prud? )aby napalovacka mala stavu, na to aby si ju zapojil potrebujes SATA kabel ktory zapojis do napalovacky a nasledne do dosky
-=wolf=- napísal:to co si ty zapojil je podla mna molex, je to len napetie(alebo prud? )aby napalovacka mala stavu, na to aby si ju zapojil potrebujes SATA kabel ktory zapojis do napalovacky a nasledne do dosky
pri sata mechanikach a diskoch je uz napajanie cez sata nie cez molex
joj.... jednoducho!!! z napalovacky idu 2 kable. jeden je na to aby mala napalovacka stavu(zo zdroja) a druhy kabel je na to aby dostavala/posielala maticna doska data... takze ne jeden ale 2 kable!!!