Zarabanie na nete. :o)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
juhyWT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juhyWT »

bartimeus napísal:Zdravím. Chcel by som to aj ja vyskúšat. Mohli by ste mi poradiť ako začať, kde a s čím, čomu sa vyhnúť. Aký účet na paypale sa mám vytvoriť, či mám uviesť svoje osobné údaje keď ich odo mňa pýtajú (napr. na peypale). Budem vám veľmi vďačný ak my pomôžete. Ďakujem
Na take veci sa vykasli..Najlepsi zarobok na nete je jednoznačne na affiliate programoch...klikačky a emailovky sú shit..
extraponuka
Novice
Novice

AKO PREVIEST PENIAZE Z DEPACCO.COM

Príspevok od používateľa extraponuka »

Dobrý den,
chcem sa na nieco opytat, na Depacco mam nazbieranych € 12,292.0000 , môj Referral Stats je 103.

Do dnesneho dna neviem ako si mam previest peniaze na Alertpay alebo Paypal (na oboch mam vytvorene aktivne ucty). Niekolkokrat som klikla aj na Payout a stale mi vypisuje: "You don't have minium of payout.". V navodoch od Depacco.com je pisane, ze mam "poziadat" o vyplatenie sumy, ale ako mam poziadat, ked sa mi ziadne okno neotvori a nechce ma to pustit dalej?

Viete mi poradit? Stalo sa to uz aj vam? Vyplatili vam uz peniaze? Viem ze prevod trva cca. mesiac (kym sa vsetko overi a podobne) ale mne k nemu ani nemoze prist, lebo sa neviem dostat cez "dotaznik a ziadost o prevedenie penazi".

Diky moc za radu.

S pozdravom Terinka
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haha11 »

Mňa zatial vyplatili len na neobux odporúčam túto klikačku za dve minúty som mal peniaze na Alertpay.
Gabho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gabho »

Co si myslite o tomto: http://ex.money4all.us/
Myslite, ze to mnoze fungovat ???

A co sa tyka depacco.com tak si pozri tento link http://depaccoscam.blogspot.com/
a vsade na zahranicnych forach pisu, ze je to nedoveryhodna spolocnost, vyplatia mozno len jedneho zo 100.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

no myslim ze to vyzera az prilis jednoducho, niekde tam bude hacik :)
Gabho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gabho »

Asi ano, lebo neverim , ze nic neplatis za prevedenie transakcie, len zalezi , ze kolko. A to tam nikde nepise.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Vie niekto poradiť ako sa dá zmeniť konto z Standard member na Golden membership v neobux.com.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Najskôr si zato musíš zaplatiť :roll:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Jasné ale bol si na tej stránke. Po príhlasení dám upgrade môj standart member no tám sú len nejaké tabuľky so sumami nič také ako (platba) kupiť si Golden membership. Pýtam sa len tých čo s tým majú skúsenosti.

Takže už viem ako to je. Najprv si musite kupiť 2 krát referrelov za akciovú ponuku a potom si možete zaplatiť za Golden membership, ktorý stojí 90,-Eur na rok, čo nie je až tak veľa za tie výhody čo ponúkajú.
Prílohy
neobux2.jpg
neobux1.jpg
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Inak ak si chcete zarobiť tak skôr by som skúsil predávať nejaké veci z DX alebo cd-keye z G2play. Som si tak chvíľu zarábal a je to lepšie než čokoľvek iné :D
eufonyk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eufonyk »

Gabho napísal:Co si myslite o tomto: http://ex.money4all.us/
Myslite, ze to mnoze fungovat ???

A co sa tyka depacco.com tak si pozri tento link http://depaccoscam.blogspot.com/
a vsade na zahranicnych forach pisu, ze je to nedoveryhodna spolocnost, vyplatia mozno len jedneho zo 100.
No jo vyplatia ale musí to byť čisto jeho zárobok :) a on ma pomály všetky peniaze cez referalov, takže tak :)

//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2009, 10:02 )
ešte môžete skúsiť

Kód: Vybrať všetko

www.emailing.sk
alebo aj

Kód: Vybrať všetko

www.surveyhead.com
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

www.emailing.sk to je poriadna volovina som tam zaregistrovaný a chodí mi reklamný mail raz za mesiac aj keď zhánaš referrelov tak sú to veľmi biedne zárobky.
lenkailienka
Novice
Novice

da sa zarobit?

Príspevok od používateľa lenkailienka »

da sa fakt na internete zarobit?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Klikačky radšej ani neskúšaj. No a zarobiť sa dá a podľa mňa najlepší spôsob je predávanie reklamy na Tvojom webe, ktorý však musí mať aj nejakú úroveň, tzn. dobrý Google Pagerank.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Momentálne letí Neobux medzi PTC, vyskúšal som, za asi týždeň som nazbieral niečo cez 4$, prišli do 3 sekúnd, ako píšu, nieje to velká čiastka ale funguje to. Už sú na PayPal-i, ale skončil som s tým, kedže to ide strašne pomaly, ak tých referalov máte menej ako 50, a to aktívnych, neoplatí sa, chce to trošku investovať do vlastnej "reklamy"... :wink:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Neobux

Ja mám vyše 400 prenajatých referrelov na Neobuxe a nestaťujem si. O výplatách sa chváliť nebudem. No pravdaže každý referrel nekliká každý deň. Ideálne je ak aspoň 1/3 referrelov odklikne za deň. Je pravda, že musíte klikať aj vy, ak chcete, aby klikanie referrelov sa vám započítalo.
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

dosť potrebujem peniaze, pls poradte mi niečo, donedávna som robil spam na pokec pre *** a zarobil som vyše 400€, bohužial s novím pokecom to skončilo. provízia pre toho čo som robil bola skoro 40%.
ak má nikto niečo odskúšané a ide mu to som ochotný pod ním robiť
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

nauc sa robit nieco normalne a robotu si najdes.
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

tak mi pls porad som ochotný robiť čokoľvek
aporo777
Amateur
Amateur

Re: Neobux

Príspevok od používateľa aporo777 »

haha11 napísal:Ja mám vyše 400 prenajatých referrelov na Neobuxe a nestaťujem si. O výplatách sa chváliť nebudem. No pravdaže každý referrel nekliká každý deň. Ideálne je ak aspoň 1/3 referrelov odklikne za deň. Je pravda, že musíte klikať aj vy, ak chcete, aby klikanie referrelov sa vám započítalo.
hmm ked mas tolko rented refferals tak sa ti to aj oplati ? prepocitaval si si niekedy cisty zisk ? o neobuxe je dost zname ze tam nemas skutocnych klikerov ale system ti pridava kliky aby si nikdy nebol dako extra v pluse....
Napísať odpoveď