Zariadenie bytu, ako zladiť interiér

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kutya
Medium Star
Medium Star

Zariadenie bytu, ako zladiť interiér

Príspevok od používateľa kutya »

Mam v byte svetle podlahy, biely gaštan. Chcel by som kúpiť tmavohnede dvere, nech je tam taky kontrast. Pôvodná myšlienka bola kúpiť tmavý nábytok, lenze taky je veľmi ťažké nájsť, lebo vraj už nie je v móde, tak už je ho v ponukách malo a je slabý výber. Navyše na tmavom vidno veľmi prach. Ide mi hlavne o zariadenie obývačky, kedze ta je otvorená. Rozmýšľam ako to zladiť s tmavymi dverami.

Nemáte nejaký nápad? Rozmýšľal som ze keby sa dal nábytok dub sonoma napríklad, a tmavý gauč, tmavý koberec pod konferenčný stolík a niektorú stenu tmavohnedu. Bolo by to takto podľa vás dostatočne zladené a vyzeralo by to dobre?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zariadenie bytu, ako zladiť interiér

Príspevok od používateľa audiotrack »

zladené možno hej, akurát by to vyzeralo ako v krematoriu. Záleží ako si chceš tú izbu zariadiť. Ak rustikálne, tak si viem predstaviť tmavú koženú sedačku s kreslami a historický tmavý nábytok. Ak chceš ísť do modernej, tak skôr bledý nábytok a tmavú spraviť v doplnkoch prípadne kombinácia biela-farebná (svetlo zelena a pod.)

Tiež akurát zariaďujem, tiež mám bledé podlahy a biele (zatiaľ) steny. Osobne idem do takej alternatívy, že jednu stenu kde bude nábytok idem malovať na tyrkysovú. Na to bielo-čierny nábytok. Zvyšné steny ostávajú biele, sedačka bielo-šedá. A tyrkysovú potom ešte v doplnkoch (koberček, vankúš na gauč..)
Napísať odpoveď