Záruka - T-Mobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Záruka - T-Mobile

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Zdravím, niečo cez rok dozadu som kupoval v predajni T-Mobile telefón Nokia 3110c, dnes už slabý telefón, bol braný na program Fix 300, po novom už Fix 9. Nejak ma nezaujímali veci okolo toho kedže šlo o lacný telefón, ale dnes som len tak pozeral čo tam vlastne boli za papiere a tak. Ohladom záruky tam bol len klasický malý otvárací papierik s textom "Záručný List" a z pár políčkami, bez názvu tovaru, dátumu a pečiatky! Najprv som si myslel že sa to razítkuje a tak pod. až pri prvých opravách, i keď na druhej strane papieriku je záznam o opravách. Všetko sa to vyvrcholilo tým, že takéto papieriky pribaluje tuším Nokia do krabíc, záruku na ne dáva Orange, a T-Mobile vraj dáva vlastný záručný list na formáte A4, čo sa stalo, nastala nejaká chyba? Mám sa ísť informovať do T-Mobilu, resp. mám nejakú šancu dostať záruku "naspäť"?

Dík za každú radu :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

T-Mobile dáva vlastné záručné listy (formát A4). Ten malý záručný list ostáva čistý, nevypísaný. U Orange je to naopak. Ten zasa vypisuje a potvrdzuje tie malé záručné listy, okrem toho žiadny iný nedáva.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

K tomu som sa tiež dopátral, až na to, že som mimo krabice nič nedostal, a v krabici len manuál, a ten mini-záručný,... :wink:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Hmm, žeby nejaká výnimka? Alebo zájdi do T-Mobile a sa spýtaj ich konkrétne, že ako. Ale čo ja viem, tak by tam mal byť ten A4 záručák od nich. Prečo ho tam ty nemáš, tak to netuším.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Dnes som tam bol, povedali slová typu "To môže povedať každý...". Ukázal som im telefón, na zadmom kryte T-Mobile. IMEI totožný s telefónom tohoto typu, ktorý sa predal dňa x.6.2008 (neviem už presne). A takisto Produkt kód od T-Mobile Slovensko. Toto všetko o ňom bolo nájdené, aj tak povedali, že pokial neukážem svoj doklad, reklamácia nebude možná, resp. akceptovanie záruky...
Napísať odpoveď