Dík za každú radu
Záruka - T-Mobile
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Záruka - T-Mobile
Zdravím, niečo cez rok dozadu som kupoval v predajni T-Mobile telefón Nokia 3110c, dnes už slabý telefón, bol braný na program Fix 300, po novom už Fix 9. Nejak ma nezaujímali veci okolo toho kedže šlo o lacný telefón, ale dnes som len tak pozeral čo tam vlastne boli za papiere a tak. Ohladom záruky tam bol len klasický malý otvárací papierik s textom "Záručný List" a z pár políčkami, bez názvu tovaru, dátumu a pečiatky! Najprv som si myslel že sa to razítkuje a tak pod. až pri prvých opravách, i keď na druhej strane papieriku je záznam o opravách. Všetko sa to vyvrcholilo tým, že takéto papieriky pribaluje tuším Nokia do krabíc, záruku na ne dáva Orange, a T-Mobile vraj dáva vlastný záručný list na formáte A4, čo sa stalo, nastala nejaká chyba? Mám sa ísť informovať do T-Mobilu, resp. mám nejakú šancu dostať záruku "naspäť"?
Dík za každú radu
Dík za každú radu
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Dnes som tam bol, povedali slová typu "To môže povedať každý...". Ukázal som im telefón, na zadmom kryte T-Mobile. IMEI totožný s telefónom tohoto typu, ktorý sa predal dňa x.6.2008 (neviem už presne). A takisto Produkt kód od T-Mobile Slovensko. Toto všetko o ňom bolo nájdené, aj tak povedali, že pokial neukážem svoj doklad, reklamácia nebude možná, resp. akceptovanie záruky...