Zdravím,
v poslednej dobe sa mi stáva, že pri hraní hier sa mi hra cca. po 15-20 min. zasekne, obraz ostane tak ako je a začne preblikávať, alebo inak povedané, obraz blikne na čierno a znovu sa zobrazí obraz pri ktorom sa to zaseklo.
Samozrejme nič nejde robiť, ALT+TAB, proste nič, musím reštart.
Stáva sa mi to napr. pri TDU, Stalker Clear Sky....
Pozeral som aj "Zobrazovač udalostí" ale žiadna chyba ani upozornenie tam v čase zaseknutia nie je.
Nevedel by niekto aspoň približne kde môže byť problém ?
Doska: Gigabyte P35-DS3R
CPU: E8650
RAM: 2 GB
VGA: GeForce 8800GTX OC
Drivers: 177.83
Vďaka.
Zasekávanie PC pri hrách
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Teplota grafickej karty sa pohybuje v zaťažení pri 80 stupňoch, skrinku mám vetranú celkom dobre, takže si nemyslím že bude problém tam.
Od ovládačov to nezáleží tiež, tento problém mám totiž už dlhšie no až teraz som sa to rozhodol razantnejšie riešiť. Okrem toho som pred dvoma hodinami skúsil nainštalovať Beta ovládače 177.92, hral som asi pol hodinu a stalo sa to znovu.
Filipito: ako si nakoniec prišiel na to že to bolo v doske ? Zaujímalo by ma to, vďaka.
Moja doska: Gigabyte P35-DS3R, skúsim nainštalovať najnovšie ovládače...
Od ovládačov to nezáleží tiež, tento problém mám totiž už dlhšie no až teraz som sa to rozhodol razantnejšie riešiť. Okrem toho som pred dvoma hodinami skúsil nainštalovať Beta ovládače 177.92, hral som asi pol hodinu a stalo sa to znovu.
Filipito: ako si nakoniec prišiel na to že to bolo v doske ? Zaujímalo by ma to, vďaka.
Moja doska: Gigabyte P35-DS3R, skúsim nainštalovať najnovšie ovládače...