Zázračný Ovečkin

O športe...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zázračný Ovečkin

Príspevok od používateľa ikovan »

stoji to zato pozrite si to .. aj milionkrat a neuverite..
http://www.nhl.com/video/app?component= ... p=670&sp=2
to som este nikdy nevidel
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

taktipoviem ze ten puk moc nevidno
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nevydarena stahovacka a nahodny gol v pade. So stastim ale predsa.
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

hojko napísal:Nevydarena stahovacka a nahodny gol v pade. So stastim ale predsa.
nováčik ktrorý nastriela 50 gólov tak to asi náhoda nebude o ňom ešte počuť budeme určite jeden z največších talentov ktoré kedy prišli z Ruska vrátane ZSSR :wink:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

videl som tento gól a padla mi skoro sánka chlapec má 20 rokov a robí si na lade pomaly čo chce ... výborný hráč s veľmi dobrou budúcnosťou :)
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

len sa tak z neho vsetci nepoondime,tak to chlapcovi tento rok trochu sype.a na naseho mareka sa uplne zabudlo.Ale ano musim uznat,ze ovechkin bude velka osobnost v hokeji.
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Tento chlapec ma poriadne nadanie na hokej.....Tomu to vide
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no ja neviem, ale nedal viac golov ako svatos, duplom nie 50 scorpi - svatos, to je hrac, vynimocny, oveckin, to je len dalsi rus, ktory ma chvilu stastie, za chvilu sa nanho zabudne - ako na viacerych takych "super hokejistov" - a mimochodom to video je ukazkovy nahodny gol
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:no ja neviem, ale nedal viac golov ako svatos, duplom nie 50 scorpi - svatos, to je hrac, vynimocny, oveckin, to je len dalsi rus, ktory ma chvilu stastie, za chvilu sa nanho zabudne - ako na viacerych takych "super hokejistov" - a mimochodom to video je ukazkovy nahodny gol
ty si strašne najivný nič zlom ale tento chlapec hoc ho nemám rád bude spoločne aj s Crosbym raz prepisovať históriu NHL je to super talent vlastne obaja. Marek je tiež super mladík ale je už o 3 roky starší, ale ajtak je to tiež určite talent a kvalitný hokejista a raz možno bude útočiť na rekordy P.Bondru v strelených góloch, ale určite nebude lámať rekordy NHL, ale hviezda zneho určite raz tiež bude. A ešte ja som to myslel tak s tým Oveckinom, že určite túto sezónu prekročí hranicu 50 gólov a nie, že ju už prekonal tak soráč, že si ma zle pochopil, ale myslel som, že to každý pochopí :evil:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

lenze ked to tak vezmes, obidvaja, aj oveckin aj svatos su novacikovia, obidvaja su na zaciatku svojej kariery, az nato v akom klube a s akymi spoluhracmi hra svatos, a s akymi oveckin - colorado a washington je trosku odlisne prostredie
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:lenze ked to tak vezmes, obidvaja, aj oveckin aj svatos su novacikovia, obidvaja su na zaciatku svojej kariery, az nato v akom klube a s akymi spoluhracmi hra svatos, a s akymi oveckin - colorado a washington je trosku odlisne prostredie
až nato, že Svatoš už dajaký ten zápas odohral v NHL :wink: ale iba zopár tak preto je ešte stále nováčik. Svatoš by bol super nováčik v hocktorej inej sezóne, ale táto bude patriť Ovečkinovi a Crosbymu hoc ja osobne si myslím, že cenu za najlepšieho nováčika (Calder trophy) vyhraje práve tento Rus
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

co ja viem, ked si pozres kanadske bodovanie, tak nie su medzi nimi nejake velke rozdiely - podla mna je to este stale otvorene, a ak si svatos udrzi formu, tak ma velmi velku sancu
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

bodaj by si mal pravdu, ale predsa Svatoš hráva striedavo v 2 resp. 3 formácii a hrávajú snim kvalitný hráči a Ovečkin s Crosbym hrávajú v prvých a sú klúčovími postavami svojich teamov je obdivuhodné kolko dokáže dávať Marek gólov hlavne keď hráva za zápas 13 - 15 min. ,ale zasa hraje v mužsve, ktoré je na špici na rozdiel od tamtých dvoch, ktorých teami su nadne možno keby mal Ovečkin lepších spoluhráčov napr. ako Marek tak by bol už dakte v kan. bodovaní pri Jágrovi a to robí vlastne Ovečkina výnimočním on vlastne sám ťahá Caps
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

vsak prave to je jadro problemu - a pre tvoje info, svatos hrava nezriedka aj v prvej formacii, a svojou vykonnostou v time zatienuje sakica s hejdukom - a s toho co si napisal je jasne, ze keby svatos dosiel napriklad do colombusu, tak by bol super ultra megahviezda celej nhl
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

artabanes napísal:lenze ked to tak vezmes, obidvaja, aj oveckin aj svatos su novacikovia, obidvaja su na zaciatku svojej kariery, az nato v akom klube a s akymi spoluhracmi hra svatos, a s akymi oveckin - colorado a washington je trosku odlisne prostredie
no to je argument skor proti Marekovi. Marek hra po boku hracov ako Alex Tanguay, Sakic. Ovechkin hra v podpriemernom Washingtone a maka tam z nich najviac. Jednoznacne cenu pre najlepsieho novacika by mal ziskat Ovechkin. Na Crosbyho maka cele muzstvo a Marek pri vsetkej ucte k nemu, siaha Ovechkinovy tak po kolena, max. po pas. Co sa toho golu tyka, hojko to povedal dobre: "nahod" - nemyslel to tak ze nevie hrat, ale tento konkretny gol bola naozaj viacmenej nahoda. Z Ovechkina bude raz PAN HOKEJISTA!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:vsak prave to je jadro problemu - a pre tvoje info, svatos hrava nezriedka aj v prvej formacii, a svojou vykonnostou v time zatienuje sakica s hejdukom - a s toho co si napisal je jasne, ze keby svatos dosiel napriklad do colombusu, tak by bol super ultra megahviezda celej nhl
Keby dosiel do Columbusu tak na neho nema kto hrat a ani by si o neho tuto sezonu nezakopol.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

hehe, ty si myslis ze na svatosa niekto hra? ved on je v colorade uplne nic - oproti jeho spoluhracom - vidno to aj natom, ze moze byt akokolvek produktivny, stale trener dava prednost niekomu inemu - v colombuse by vynikol o dost viac, ak by dostaval viac priestoru
kludne by stacilo, ak by sa dostal do nejakeho horsieho tymu (viac casu na lade) a v tom time do dobrej formacie (produktivita) a bolo by to na svete - ale take nieco najst je tazke
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:no to je argument skor proti Marekovi. Marek hra po boku hracov ako Alex Tanguay, Sakic. Ovechkin hra v podpriemernom Washingtone a maka tam z nich najviac. Jednoznacne cenu pre najlepsieho novacika by mal ziskat Ovechkin. Na Crosbyho maka cele muzstvo a Marek pri vsetkej ucte k nemu, siaha Ovechkinovy tak po kolena, max. po pas. Co sa toho golu tyka, hojko to povedal dobre: "nahod" - nemyslel to tak ze nevie hrat, ale tento konkretny gol bola naozaj viacmenej nahoda. Z Ovechkina bude raz PAN HOKEJISTA!
šak to bolo aj proti Marekovi chcel som tým povedať, že Ovečkin sa musí nadrieť na góly sám viď tie videa, ale keď si pozriete Marekove góly tak večšina je z dorážok or z geniálnych prihrávok.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:hehe, ty si myslis ze na svatosa niekto hra? ved on je v colorade uplne nic - oproti jeho spoluhracom - vidno to aj natom, ze moze byt akokolvek produktivny, stale trener dava prednost niekomu inemu - v colombuse by vynikol o dost viac, ak by dostaval viac priestoru
kludne by stacilo, ak by sa dostal do nejakeho horsieho tymu (viac casu na lade) a v tom time do dobrej formacie (produktivita) a bolo by to na svete - ale take nieco najst je tazke
Uz sa o tom pisalo snad milionkrat - Svatos nema dobru defenzivu, preto nehrava oslabenia a to mu na Icetime spravi -3 az -4minuty.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Scorpi napísal:nováčik ktrorý nastriela 50 gólov tak to asi náhoda nebude o ňom ešte počuť budeme určite jeden z največších talentov ktoré kedy prišli z Ruska vrátane ZSSR :wink:
32+26 & -1 +/- sa mi zda trosku menej ako tych tvojich 50 golov. Sezona sa este neskoncila, takze nepredbiehaj udalosti. V pocte golov ho moze kludne Svatos preskocit.
Napísať odpoveď