Zdvihnútir návštevnosti fóra?
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdvihnútir návštevnosti fóra?
Prosím Vás ako sa dá účinne zdvihnúť návštevnosť fóra?
Ak by sa dalo tak mi napíšte všetky možné možnosti ako sa to dá jednoducho a účinne urobiť. Ďakujem.
Ak by sa dalo tak mi napíšte všetky možné možnosti ako sa to dá jednoducho a účinne urobiť. Ďakujem.
-
SlivkaDesign
Light Star
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
najprv by si mal z toho fora spraviť fórum. Všade same reklamné plochy čo je podla mňa zbytočné. Kto chce mať reklamu tak sa ti ozve. Ďalej polovia užívateľov sú boti (dosť ma pobavilo to kto má narodeniny: Gratulujeme: janniciarjan (37), janiciar (37), janniciar (37), janniciarjaniciar (37), janniciarjani (37) ...)
Čo sa týka seo, je toho na nete viac ako treba tak pogoogli. Ale neviem či má zmysel v dnešnej dobe dúfať že sa ti forum rozbehne, už vonkoncom by som to neočakával od warez fora.
Čo sa týka seo, je toho na nete viac ako treba tak pogoogli. Ale neviem či má zmysel v dnešnej dobe dúfať že sa ti forum rozbehne, už vonkoncom by som to neočakával od warez fora.
-
SlivkaDesign
Light Star
dík za rady aj za pobavenie ... ale ja niesom na SPAMY ako vravím ... a čo sa týka SEA ... tak ho mám urobené na plno ... už nič viacej nájsť nemožem ... len nechápem ako je možné že mám 3-krát viac užívateľov ako niektoré iné fóra, ale k tomu aj 3-krát menej príspevkov ... tomu nerozumiem .. to mám akože začať spamovať ako oni .. nie nie ... toto ja robiť nebudem!
-
SlivkaDesign
Light Star
Vsimni si niektore z prvych tem, ktore zakladal napriklad hojko :
Kvoli comu prichadzate na forum???
Co by ste privitali nove na fore???
Aky pouzivate e-mail klient
Ake mate pripojenie do internetu?
Aky OS pouzivate???
Aky je vekovy priemer fora???
...
Su to temy na rozprudenie diskusie a udrzanie si ludi.
Kvoli comu prichadzate na forum???
Co by ste privitali nove na fore???
Aky pouzivate e-mail klient
Ake mate pripojenie do internetu?
Aky OS pouzivate???
Aky je vekovy priemer fora???
...
Su to temy na rozprudenie diskusie a udrzanie si ludi.
-
SlivkaDesign
Light Star
no jasne máte pravdu všetci tu ... aj s tými témami na začiatok (čo už bohužial bolo, ale iba chílkové poblúznenie a dosť) ... ale aj odpoved on r2nger je podľa mňa viac než pravda ... chcelo by to niečo originálne (nemyslím tým "Kto prispeje, tak má rapid premium!") ale niečo origo čo iné fóra nemajú a čo zaujme ... hmmm ale ta čo? túto otázku si kladiem už dlho ale odpoved som doteraz nenašiel
-
audiotrack
VIP
viac registrácii neznamená viac užívateľov. Schválne sa pozri na ich ip adresy a uvíš koľko tam máš botov. Asi si prehliadol čo som písal vyššie:SlivkaDesign napísal:dík za rady aj za pobavenie ... ale ja niesom na SPAMY ako vravím ... a čo sa týka SEA ... tak ho mám urobené na plno ... už nič viacej nájsť nemožem ... len nechápem ako je možné že mám 3-krát viac užívateľov ako niektoré iné fóra, ale k tomu aj 3-krát menej príspevkov ... tomu nerozumiem .. to mám akože začať spamovať ako oni .. nie nie ... toto ja robiť nebudem!
to znamená že len v ten jeden deň sa zaregistroval 5x ten botGratulujeme: janniciarjan (37), janiciar (37), janniciar (37), janniciarjaniciar (37), janniciarjani (37) ...
-
SlivkaDesign
Light Star
for hojko: nečakám tu nič také, čakám tu len normálnu pomoc s problémom ako normálny užívateľ, ak ťa to obťažuje tak prepáč
for audiotrack: no vysvetlím ti to ... to niesú boti ... to sú užívatelia ... ako to viem? nooo niekedy dávno som mal súťaž v referáloch o premium účty ... tak takto ľudia podvázali ... registrovali sa viackrát a to je jeden z prípadov ktorý unikol pozornosti a je ich tam už len zopár ...
ale vraťme sa radšej k téme
for audiotrack: no vysvetlím ti to ... to niesú boti ... to sú užívatelia ... ako to viem? nooo niekedy dávno som mal súťaž v referáloch o premium účty ... tak takto ľudia podvázali ... registrovali sa viackrát a to je jeden z prípadov ktorý unikol pozornosti a je ich tam už len zopár ...
ale vraťme sa radšej k téme