Ziadne Vychodisko!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty, uplne vo vsetkom s tebou suhlasim. Este by sa mohli pokusit zbavit ju svojpravnosti, alebo nejake sedenia u psychologa, ktory jej to vytlce z hlavy. S vedomim porodit dieta, ktore je uz vopred odsudene na smrt, to je uz silna kava. Bud je nejaka ortodoxna krestanka, ktora sa drzi uzasneho cirkevneho nazoru, ze kazdy bozi tvor ma pravo na zivot, bez ohladu na to, co za 'zivot' to bude, lebo Boh to tak chce, alebo uz neviem.
Alebo nech si da na par dni do mobilu nove pozadie, mozno si pomaly uvedomi, co bude mat doma v detskej izbe.
A buduceho otca mi je z tych troch asi najviac luto :?
Prílohy
baby.jpg
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kafiatko napísal:Všetci tu hovoria o tom ako je chlapec v riti...ale nikto z nás si nevie predstaviť čo prežíva to nešťastné dievča.. za 1, je veľmi mladunká na tehotenstvo a za 2, ak bábätko bude postihnuté.. si ani nevieme predstaviť aký je to tlak na to dievča... všetci do nej hučia nech si to dá zobrať..ale ona sama má v hlave taký zmätok.. a čo jej rodina? ako sa musí cítiť jej rodina.. ? veď to je veľmi ťažká životná sitácia.. v konečnom dôsledku je to na tej dievčine ako si zariadi život nie? tak prečo tu všetci rozhodujeme za ňu...
( držím im palce :cry: )
no na dievcine to je, ale starat sa o to babo bude musiet cela family!!! to holka sama nezvladne . . . No a este ako perlicka na zaver (mimo ineho ze sa s nim budu len a len trapit a decko samo so sebou bude mat tiez dost) bude ze im to dieta aj skoro zomrie, vyhra jak oci.
A mimo ineho mladunka neni, dievcata rodia aj v maldsom veku. A ked ma v hlave zmatok nech si tam curevsky rychlo spravi poriadok, pretoze ak ho uz porodi tak maju o "zabavu" postarane. . . .
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pryja napísal:. Este by sa mohli pokusit zbavit ju svojpravnosti...
Svojpravnosti by mali zbavit takych, co sa snazia rozhodnut za nu. :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

nechcem byt necitlivy, ale tiez nechapem preco si ludia chcu stoj co stoj necavaju deti ajked vopred vedia ze bude postinute..... vedia ze s tym bude trapenie, ze je to vycerpavajuce a znicujuce. dokonca vedia ze to dieta to nebude mat lahke. vedia ze do 14 rokov umrie. napriek tomu si to nechaju. aby trapili seba? alebo to dieta?
podlamna tu je tiez jedno jedine riesenie. kym sa da treba!
psychologicka stranka veci: Dievca utrpi ujmu ze jej vezmu nenarodene dieta? co potom bude robit ked jej po 14tich rokoch zomrie? Mensia psychologicka ujma? Podlamna tazko. Ak by to bolo teraz tazke, o tych par rokov to bude ovela ovela tazsie...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechápem, prečo si každý myslí, že postihnuté dieťa je hneď nešťastné. Jasné, že neprežije to, čo jeho rovesníci, ale to neznamená, že nemôže mať pekný život. Koľko zdravých detí má mizernejší život kvôli rodičom, ktorí sa nestarajú, nejavia o ne záujem ako postihnuté, ktorých rodičia sa im venujú a ľúbia ich. Takéto rodiny si vedia vážiť zdravie a jeden druhého oveľa viac, lebo my si vlastne neuvedomuje tak silno, aké máme šťastie, že sme zdraví.

Inak nezávidím tomu dievčaťu. Viem si predstaviť, ako každý na ňu tlačí, nech ide na potrat,nekomplikuje si život, neničí si ho postihnutým dieťaťom atď.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Pravdaze moze mat aj postihnute dieta relativne pekny zivot, ale zatial to zoberme z pohladu rodicov. Ked sa to dieta narodi, rodicia budu cely jeho (kratky) zivot vediet, ze to coskoro skonci a kym to bude trvat tiez to nebude vobec lahke. Toto je ohromny problem, mozno by som bol skor za to "stratit" to dieta teraz... Ale na druhej strane pochopim, ze matka musi prezivat nieco nepredstavitelne a rozhodnut sa musi ona :(
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Bolek ma pravdu.

"Relativne stastne"...Aj postihnute dieta moze byt stastne.Nech uz sa tesi z hocicoho.-preziva svoj svet a mozno stastnejsie ako kopa normalych ludi.Jedina relativita je pohlad bezneho,zdraveho cloveka,ktory preziva ine stastie a uznava ine hodnoty...

Je na rodicoch ci oni zvladnu pohlady okolia a odlisny sposob zivota,ake mozeme vidiet v serialoch v TV.
Pryja napísal:S vedomim porodit dieta, ktore je uz vopred odsudene na smrt, to je uz silna kava.
Vopred na smrt sme predsa odsudeni vsetci.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Postihnuté dieťa môže byť šťastné - akurát to prežíva v iných kategóriách a má iné a asi krátkodobejšie ciele. Ale i ono prežíva šťastie a pocit uspokejenia a cíti lásku.
Napísať odpoveď