A odznova k bodom.
PRVY -- zbran mas mat pri prevoze ulozenu ako zakon kaze. ziadne hovadinky kolo toho. (neze si spruzinu skyjes do nadrze, hlaven ti vezie kamarat a naboje kupujes na mieste)
DRUHY -- tu sa neviem vyjadrit inak ako slzak, ......
TRETI -- na cenu municie sa vyser, 9MM luger sa da zohnat za peknu cenu, plus ked si vezmes kolko ludi s touto municou robi, tak sa daju vseliake "ksefty" a to je povolene. Ked si zozenies naboje za lacnejsi peniaz tak ti nikto nic nespravi. Plus mozes strielat aj prebijanymi (znova sa nabije ta ista nabojnica, naboj je vsak nekvalitnejsi moze sa zaseknut---svedkom som bol ze sa to hojne stava pri tychto)
STVRTY -- tu mas cast instruktazneho videa, uz dlho osobne skomrem jedneho kamarata aby sme zacali cvicit presne paky, postupy obrany . . . .
aby si si vsimol ako vyzera podobna situacia, ked niekto nesie tasku ako ty, ....
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 13:07)
To by si riskoval ze niekoho zastrelis kvoli fotaku? By sa ti toto chcelo? niest nasledky cely zivot? po sudoch sa vlacit? alebo sa zozierat svedomim ze si niekoho zabil (slovo zabit sa extremne zvyrazni) ? to ti zato stoji?
A to musis chodit po nociach kade tade? Co nemas frajerku aby si s nou v noci bol?
Kedy ta prepadli? a kde? je to v zapisnici spisane? nevymyslel si si to nahodou? vies kolko tu mam denne takych spekulantov?
Plus kopec dalsich perliciek, ..... ono to policia nemusi byt vzdy ochotna, a hlavne pri takychto otazkach, je teraz jednoduche odpovedat, ze ano som schopny, ano chcem, ale to take dodrbavanie na stanici je uz o inom.
ESP ---- ESP ---- ESP ...... kombinacia, obusok, baterka, slzak(alebo peprak tekuta strela) vsetko v poriadnych puzdrach za opaskom. Pod mikinou nosit. A sebaobrana je o uceni sa.
Ja tiez chcem pistol, ale tak zatial sa neda .....
vies ono to je aj o tom ze, a TERAZ TI POLOZIM OTAZKU JA!!!! si si isty ze budes strielat na niekoho? FAKT? ... vodprasknes ho lebo nadrohovany ti chcel vziat fotak? Aby to nedopadlo tak ze ho len postrelis, a z neho spravia socialnu trosku ze on to chcel na jedlo, drogy, a ty si prachsprosty vrah a sadista a nasilnik a ako to je mozne ze tebe dali do ruky pistol, a ked sa to rozmázne tak je to v prdeli cele. tym nechem povedat ze ludi treba rovno strielat (ale mrtvy uz nepovie nic!!!)
tak mu das slzakom do oci, a zatial vytiahnes teleskop, ked bude zurivy PRASK!!!! a je zase na zemi, krikom sa spytas, stale nemas dost? zurivy zase, DRUHA pecka, uz sa zo zeme nepostavi.
ked ste dvaja (a ma neser) daj slzak aj kamaratovi, v prepocte aj s puzrom vas to vyjde za smiesnu cenu. dvaja ste schopni sa ubranit aj vacsej skupinke, 3-6 utocnikov, ale treba jednat rychlo a nebat sa!!! alebo slzak a utekat,kricat, volat o pomoc.
Ono to smiesne znie, ale ako vravim co som o tom minule kecal a pocuval tak v dnesnej dobe sa este zo zlodeja spravi hrdina a z teba ten zly, a pribehy vseliake, ....