Dobry den potreboval by som poradit pracujem ako technik pre jednu firmu ktora spolupracuje z telekomom mojou pracou je zavedenie optiky do bytu, montaz tv, internet , telefon.
Pracu mam na zivnost kedze som este len zacal a potrebujem sa informovat ak budem potom podavat danove co mozem ja ako taky technik dat si do odpisu alebo ako to funguje za kazdu radu budem velmy vdacni a dufam ze sa tu najdu ludia ktory vedia otom nieco viac ako ja a poradia.
Dakujem Dzuri
Ak som to zle zaradil alebo nieco podobne vopred sa ospravedlnujem no je to uz fakt dost dlho co som bol naposledy na tejto stranke.
Zivnost - Optika technik.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zivnost - Optika technik.
Najlepsie pre teba bude, aby si si nasiel uctovnicku, ktora ti to vsetko vysvetli. Kedze pri zivnosti sa castokrat pouzivaju pausalne vydavky, tak sa pausalne odpisovala suma ako naklady. Ak to chces odpisovat blockami, tak si mozes dat veci, ktore s tvojou pracou suvisia. Urcite si tam mozes dat telefon, nejake nastroje, pocitac, strava, poistenie zodpovednosti za skodu, mozes si prihlasit auto do podnikania a davat si tam aj benzin/naftu... Ale ako som napisal, na toto mas najlepsie navstivit uctovnika, ktory ti vsetky veci vysvetli, uvedie ta do obrazku atd...