Zivotny sen ?
-
Začiatok Konca
Professional
Takze ako skoro kazdy milujucu a vernu zenu,peniaze...A hlavne aby som bol stastny..Popripade ak by sa podarilo tak by som si kupil nejaky "mensi" ostrov kde by som bol sam so svojou zenou a detmi..Tak toto by mi stacilo...a este nejake pekne zenske co bi mi robili sluzky(v domacnosti,hej,aby to niekto nepochopil trochu inak
..)Tak toto by mi stacilo-hej pockat este kopu skvelch kamaratov na ktorych by som sa mohol obratit v tom najhorsom i najlepsom...Tolko moj nazor.. 
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
to je fakt parada... take nieco je aj moj sen..enter00 napísal:ak to tu uz bolo sorac.
stoji to za pozretie.
http://www.wherethehellismatt.com/
krasne stravenych par rokov.
-
PACO8
Light Professional
Vas najvacsi sen
No tak aky je vas najvacsi sen ktory by ste chceli ziskat alebo nieco dosiahnut?
P.S. ked som dal hladat tak mi nic nenaslo podobne, tak ak tu je nico podobne tak sa ospravedlnujem a mozte loock
P.S. ked som dal hladat tak mi nic nenaslo podobne, tak ak tu je nico podobne tak sa ospravedlnujem a mozte loock
-
->slavo<-
Addict
Moj najvacsi sen je vyhrat . samozrejme peniaze a zane si doprajem vsetko cochcem. je vela veci ktory by som chcel napr nisan skyline, vznasadlo, vodny skuter, rozne zbrane raketomety samopaly a pod. ale hlavne mat plny barak peknych bab ako ma pan PLAYBOY
a uzivat si do konca zivota. toto je moj sen. staci ti? P

a uzivat si do konca zivota. toto je moj sen. staci ti? P
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
Eagle60
Medium Expert
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
pocuvaj bocian mne sa zda, ze ty snivas pomerne casto...nechcem sa ta nijak dotknut, ale v jednej teme pises aky si nehorazny bitkar, teraz toto a pritom (pls. neuraz sa...)vyzeras ako nejaky sprtik(sry. ak som urazil sprtov)-to vsetko je len skromny sukromny nazor-takze sa na mna nehnevaj
heh-keby som chcel byt zlym tak by som ti napisal, ze v sexe asi moc eso nebudes ked vsetko zacina a konci pri nom(nastastie nie som zly..):D
mojim zivotnym snom je jedna veta zo Simpsonovcov, ktoru v mojom pripade chapem len ja sam:
heh-keby som chcel byt zlym tak by som ti napisal, ze v sexe asi moc eso nebudes ked vsetko zacina a konci pri nom(nastastie nie som zly..):D
mojim zivotnym snom je jedna veta zo Simpsonovcov, ktoru v mojom pripade chapem len ja sam:
DOn´(I)T FORget: you´re HERe forever
-
erytrocyt
VIP
1.nájsť si prácu, ktorá by ma uživila a za ktorú by som sa nehanbil
2.nájsť ženu svojho života
3.mať krásne a zdravé detičky- dievčatko a chlapčeka
4.dať im správnu výchovu a vzdelanie
5.šťastný život s manželkou
-prežiť vianoce s priateĺmi ako v klipe Last Christmas
-prejsť Transsibírsku magistrálu
-dostať sa do Tibetu
A najväčšie želanie: Aby po mojej smrti nezavládla rovnaká radosť, ako po mojom narodení.
A žiť život ktorý sa mi nehnusí...
Toto sú moje sny.
2.nájsť ženu svojho života
3.mať krásne a zdravé detičky- dievčatko a chlapčeka
4.dať im správnu výchovu a vzdelanie
5.šťastný život s manželkou
-prežiť vianoce s priateĺmi ako v klipe Last Christmas
-prejsť Transsibírsku magistrálu
-dostať sa do Tibetu
A najväčšie želanie: Aby po mojej smrti nezavládla rovnaká radosť, ako po mojom narodení.
A žiť život ktorý sa mi nehnusí...
Toto sú moje sny.